19 / 05 / 2024

Vakıflar Samsun restorasyon

Vakıflar Samsun restorasyon

Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun'da 8, Sinop'ta 7, Ordu'da 1 adet olmak üzere il merkezleri ve ilçelerde devam eden 16 restorasyon çalışmalarının 2016'da bitirilmesi hedefleniyor.

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Vakıflar’dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kardeş ülkelerdeki tarihi eserleri restore ediyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, restorasyon çalışmalarını kardeş ülkelerde de devam ettiklerini açıkladı. Ersoy, ''84 yıl sonra Fatih Sultan Mehmet Vakfının mülkiyetindeki ve tapusunda olan Ayasofya Kebir Camisi'ni hem inanç hem kültür turizmine kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından Galata Kulesi'nde gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. 

Vakıflar Genel Müdürlüğünün restorasyonları ders konusu oldu!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok restorasyon yapan Vakıflar Genel Müdürlüğünün Makedonya Haydar Kadı Cami restorasyonu, bu ülkedeki bir üniversitede ders olarak okutuluyor.

Vakıflar, Edirne Kasımpaşa Camisi'ni yükseltecek!

Edirne'de, Tunca Nehri kıyısında taşkınlar nedeniyle harap olan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yapılacak restorasyon kapsamında 3 metre yükseltilecek

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 9.1 milyon liralık 9 proje!

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün devam eden 9 projesinin toplam proje tutarının 9 milyon 163 bin 539 TL olduğu bildirildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, projeleri hakkında Samsun İl Koordinasyon Kurulu’nda bir sunum yaptı.

Vakıflar Samsun, 3 ilde 16 tarihi camiyi restore ediyor!

Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun'da 8, Sinop'ta 7, Ordu'da 1 adet olmak üzere il merkezleri ve ilçelerde devam eden 16 restorasyon çalışmalarının 2016'da bitirilmesi hedefleniyor.

Sivas Vakıflar'dan 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu kargir taşhanın proje ve uygulama bedeli 6 milyon 976 bin TL olarak belirlendi.

Kuruçeşme'de Vakıflar'dan ahşap ev restorasyon karşılığı kiralama işi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsayı restorasyon karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak.

Vakıflar Samsun restorasyon Haberi

Vakıflar Samsun restorasyon

Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü çoğu tarihi camilerden oluşan 16 restorasyon çalışmasını 2016 yılında bitirmeyi hedefliyor.


Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun'da 8, Sinop'ta 7, Ordu'da 1 adet olmak üzere il merkezleri ve ilçelerde devam eden 16 restorasyon çalışmalarının 2016'da bitirilmesi hedefleniyor.


Daha önceden Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından 2017'ye ise sadece Samsun merkezde restorasyon çalışmasına başlanan tarihi Taşhan'ın kalacağı açıklanmıştı.


YAPILAN VE PROJE AŞAMASINDA OLAN ÇALIŞMALAR ŞÖYLE


Samsun: Taş Han restorasyon işi(İlkadım), Taşhan restorasyon işi(Vezirköprü), Vakıf İş Hanı yapım işi(Bafra), Süleyman Paşa Camii restorasyon işi(Çarşamba), Orduköyü Camii restorasyon işi(Çarşamba), Büyük ve Küçük Kaplıca Hamamları proje işi(Havza), Medrese Camii ve Çeşmesi proje işi(İlkadım), Kurşunlu Camii proje işi(İlkadım).


Sinop: Beyazıt Veli Camii restorasyon işi(Boyabat), Kaya Camii restorasyon işi(Boyabat), Kemal Dede Camii proje işi(Boyabat), Yeşilyurt Köyü Camii...