25 / 07 / 2024

Vakıflar Üsküdardaki 18 dönüm araziye otel yaptıracak

Vakıflar Üsküdardaki 18 dönüm araziye otel yaptıracak

Vakıflar Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Aralık Sokak'taki tarla vasfındaki 17 bin 920 metrekare taşınmazı otel yaptırmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Vakıflar, Üsküdar'daki arsayı konut yapımı için kiraya veriyor! 

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Bulgurlu'daki arsayı “Konut” fonksiyonunda Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi olarak kiraya veriyor. İşte detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İFM'deki Vakıflar Bankası ofis üniteleri 427 milyon TL'ye satıldı!

Tamamlandığında dünyaya örnek olması planlanan İstanbul Finans Merkezi projesi içerisinde yer alan T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri 427 milyon 18 bin 300 TL'ye Türkiye Vakıflar Bankası'na satıldı.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve market vasıflı gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Üsküdar İlçesi Selamiali Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Sokak üzerinde yer alan Benzin İstasyonu ve Market kiraya veriliyor...

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Eyüp'te 16 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi ihalesi 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 8 ilçedeki 45 gayrimenkulü kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar, Kadıköy, Adalar, Beykoz, Ataşehir, Kartal, Pendik ve İzmit'te yer alan 45 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 11 Mayıs 2016 günü saat 10.30'da gerçekleşecek.

Vakıflar'dan Üsküdar Selamiali'de 2.4 milyon TL'ye yurt ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de Elhaç İbrahimağa Vakfı'na ait parselde 25 yıl süreyle 4 bloktan oluşacak yurt binalarının inşaatı kira ve işletmesi ihalesini 2 milyon 457 bin 750 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Tarsus Belediyesi Vakıflar Çarşısı'nı kiraladı!

Tarsus'ta Reşadiye mahallesinde mülkiyeti Adana Vakıflar Bölge müdürlüğüne ait olan Üçgen Çarşı olarak bilinen "Vakıflar Çarşısı" 18 adet asma katlı dükkan Tarsus Belediyesi tarafından kiralandı.

Vakıflar Üsküdardaki 18 dönüm araziye otel yaptıracak Haberi

Vakıflar Üsküdardaki 18 dönüm araziye otel yaptıracak

Vakıflar Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi Aralık Sokak'taki tarla vasfındaki 17 bin 920 metrekare taşınmazı otel yaptırmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı. 


İhalede geçici teminat 1 milyon 798 bin lira, muhammen bedel ise 59 milyon 942 bin lira olarak belirlendi. 


Resmi Gazete'deki ihale duyurusunda, emlak ofislerinin internet ve gazetelere verdikleri ilanlarda kullanılan dile yakın bir dilin tercih edilmesi dikkat çekti. 


Duyuruda, karayoluna çok yakın, Altunizade Köprülü kavşağında bulunan Burhaniye Caddesine cehpeli taşınmazın, ulaşım imkanlarıyüksekbir mevkide yer aldığı kaydedildi. 


Ayrıca, yakın çevresinde, İstanbul Şehir Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, öğrenci konuk evi, banka şubeleri, sigorta acenteleri yanı sıra, Vakko gibi yapıların yer aldığı ifadeleri kullanıldı. 

Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait arazide, ihaleyi kazanan kuruluş 4 yıl içinde inşaatı tamamlayacak. İhaleye yabancılar, yüzde...