02 / 05 / 2024

vakıflar yatırımı

vakıflar yatırımı

Yönetim anlayışı tamamen değişen Vakıflar Genel Müdürlüğü, dev projeleri peş peşe uygulamaya koydu. Vakıflar, Anadolu Yakası'na bölgenin en büyük AVM'si ile iki 5 yıldızlı otel inşaatına başladı..

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

Vakıf Yatırım Park Mavera 3'ün piyasa yapıcı oldu!

Park Mavera 3 projesi gayrimenkul sertifikalarında, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dünden itibaren piyasa yapıcı olarak faaliyete başladı.

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 55 gayrimenkul!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Kayseri, Erciyesevler, Kocasinan ve Melikgazi'deki 55 adet daire, dükkan, tarla, arsa, fırın ve de büro kiraya 15 Eylül 2014 tarihinde çıkarıyor.

Ünlü & Co Avrupalı bir vakıfla Türkiye'ye yatırım yapmak üzere anlaştı!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü: "Bu hafta itibariyle Avrupa'nın en büyük vakıflarından biriyle yatırım ortaklığı anlaşması gerçekleştirdik. Bu anlaşmaya göre ilk aşamada 110 milyon dolarlık bir sermaye ile başlıyoruz" dedi

İzmir'e son 12 yılda 24 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir'e ulaştırma, haberleşme, eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji, çevre, Toki, tarım ve hayvancılık, spor, turizm, vakıflar, teknoloji, köydes, spor, üniversite ve bir çok alanda 24 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldı.

vakıflar yatırımı Haberi

vakıflar yatırımı

TÜRKİYE'de Milli Emlak'tan sonra en fazla gayrimenkul ve kiracı sayısına sahip Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün yönetim anlayışı tamamen değişti. Mal varlığı kabul edilmese de envanterinde Sultanahmet Camii, Süleymaniye Camii, Kapalıçarşı'daki yüzlerce dükkân, Hürrem Sultan Hamamı gibi tarihi eserleri barındıran Vakıflar, Taksim'e ve Boğaz'a 5 yıldızlı otel, Anadolu yakasının en büyük AVM'si gibi çok sayıda projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


'ZİHNİYET DEĞİŞTİ'


 Düşük kira bedelleri nedeniyle 'yağmacılık' yapılabilecek bir alan gibi görülen Vakıflar'daki zihniyet değişikliğini gerçekleştiren Vakıflar Genel Müdürü Dr. 

Adnan Ertem, Habertürk'e konuştu. 

Kurumun Başbakan Erdoğan'ın "özel ilgisi"yle baştan sona farklı bir yapıya büründüğünü belirten Ertem, yeni projeleri anlattı. 


'KÂR İÇİN SÜRE TANIDIK' 


Genel Müdür Ertem şöyle konuştu: "Yapişlet-devret ya da restore et-işlet-devretle ihaleyi kazanan firmalara en fazla 13 yıla kadar kâr etme süresi tanıdık. İşletme kâra...