08 / 05 / 2024

vali ahmet kara

vali ahmet kara

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Kars'ta ''Yeni çıkan 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası' çok önemli bir yasa

İntekcity İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntekcity İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kara tarafından kuruldu.

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

Ermu Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermu Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kara imzasıyla kuruldu.

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Denizli'nin nakışlı camileri restore edilecek!

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Denizli'deki 217 projeden 34'ü tamamlandı!

Denizli'de Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden 217 projeden 34'ünün tamamlandığı, 134 projenin devam ettiği 26 projenin ihale aşamasında olduğu, 23 ihalenin ise hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Iğdır cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Iğdır'a geldi. Bakan Arslan, Vali Ahmet Turgay Akman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

vali ahmet kara Haberi

vali ahmet kara

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yeni çıkan ''Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası''nın önemli olduğunu belirterek, ''Kentsel dönüşüm yasalarından farklı, daha güçlü, yaptırım gücü olan, vatandaşı kollayan bir yasa'' dedi.

    

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kars'a gelen Bayraktar, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret ederek, şehrin sorunları hakkında brifing aldı.

    

Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan sonra ilk kentsel dönüşüm çalışmalarını Kars'ta inceleyeceğini belirtti. Bayraktar, yasa kapsamına giren binaların yıkılarak yenilerinin yapılmasına ve çevre duyarlılığına son derece önem verdiklerini söyledi.

    

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası ile bir seferberlik ruhu başlatacaklarına dikkati çeken Bayraktar, ''İlk olarak buraya geldik. Buranın kentsel dönüşümüne bakacağız. Bu konuda birtakım adımlar attık ama Kars'ın hak ettiği adımlar değil bunlar. Halkımızın memnun olacağı tarzda belediyemizi de destekleyeceğiz''

dedi.

   

Bakan Bayraktar, Kars'ta ilk etapta 702 konutun ihalesini yapacaklarını bildirdi....