02 / 05 / 2024

vali Ertan Peynircioğlu kim

vali Ertan Peynircioğlu kim

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Bitlis'te 2018 yatırımları konuşuldu!

Bitlis'te Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında toplanan Ak Parti milletvekilleri ve kurum amirleri 2018 yılı projelerini değerlendirdi. Ustaoğlu 2018 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Van YYÜ Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde hayata geçirilen semt polikliniği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Murat Zorluoğlu, açılışta konuştu.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

Erzurum 2. OSB'de arsa tahsisleri yapıldı!

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ikinci grup arsa tahsisleri, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında toplanan 2. OSB Yönetim Kurulu’nun kararıyla yapıldı.

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Emlakçılar Odası yönetimi ile bir araya gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki emlak ve konut piyasasının geliştiğini, oda yönetiminin de üyelerinden başlayarak eğitim çalışmalarıyla kent için önemli işler yapacağına inandığını söyledi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da terörle ilgili her alanda mücadelenin verildiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde terörün sonunu getireceklerini söyledi.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Bayburt Abdulvehhap Gazi Türbesi restore ediliyor!

Vali İsmail Ustaoğlu, Abdulvehhap Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulundu. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği alanda çeşitli incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

vali Ertan Peynircioğlu kim Haberi

vali Ertan Peynircioğlu kim

Ertan Peynircioğlu, 13 Aralık 1963 Aydın doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın İli İncirliova İlçesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1985 yılında mezun olan PEYNİRCİOĞLU, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.   


Sakarya İli Kaymakam Adaylığı ve Eynesil İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ertan PEYNİRCİOĞLU, 1989 yılında İçişleri Bakanlığı 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek Adana İli Feke İlçesine atanmıştır. Daha sonra Bingöl İli Karlıova İlçesi, Kars İli Kağızman İlçesi, Manisa İli Sarıgöl İlçesi, İzmir İli Bayındır İlçesi, Afyon İli Dinar İlçesi, İzmir İli Menderes İlçesi, Bursa ili Orhangazi İlçesinde Kaymakam olarak, Isparta İlinde ise Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 


28 Eylül 2011 tarihinden itibaren Salihli İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmaktadır.   1987 -...