27 / 07 / 2024

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi yapıldı!

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da terörle ilgili her alanda mücadelenin verildiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde terörün sonunu getireceklerini söyledi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da terörle ilgili her alanda mücadelenin verildiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde terörün sonunu getireceklerini söyledi. 


Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, kentte bulunan televizyon, gazete ve ajansların sorumluları ile istişare toplantısı yaptı. Vali Zorluoğlu toplantıda, ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da, PKK., DEAŞ ve FETÖ/PDY'nin yanı sıra tüm terör örgütleriyle ilgili başarılı operasyonların yapıldığını belirterek, kentin gelişimi ve yatırımlarıyla ilgili 

de çalışmaların sürdüğünü aktardı. 


İstanbul'da yaşanan terör saldırından dolayı herkes gibi kendilerinin de üzgün olduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, "Ülke genelinde terör örgütlerine yönelik ciddi operasyonlar yapılıyor ve başarılı sonuçlar alınıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde terörle mücadeleyi sürdürerek çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 


"ELAZIĞ'DA TERÖR ÖRGÜTLERİNE AĞIR DARBELER VURULDU" 

Terörle mücadele kapsamında Elazığ'da PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik ciddi operasyonlar yapıldığını anımsatan Vali Zorluoğlu, "Bu kapsamda FETÖ/PDY soruşturmasında kamu kurumlar içerisinde buluna 750 kişi ihraç edildi, 580 kişi de soruşturulmak üzere açığa alındı. Bunun yanı sırda adli yargıya intikal ettirilen dosyalar kapsamında 313'ü kamu personeli, 116'sı sivil yapı olmak üzere toplam 429 şüpheli tutuklandı. İlimizde PKK ve DEAŞ yapılanmalarına yönelik de ciddi operasyonlar yapıldı ve birçoğu tutuklandı. Bunlarla ilgili de operasyonlar devam edecek" diye konuştu. 


"YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASININ İHALESİ YAPILDI" 

18 Ağustos'ta terör örgütü PKK'nın bombalı araçla düzenlediği saldırıda hasar gören ve ardından yıkılan Emniyet Müdürlüğü binasının yeniden yapılması ile ilgili çalışmaların sürdüğünü dile getiren Vali Zorluoğlu, şunları kaydetti :"Yeni emniyet müdürlüğü şuan ki Polis Eğitim Mcrkezi'nin yanında bulunan 20 dönümlü alanda yapılacak. 

Projesi daha önceden hazırlanan 


yeni emniyet müdürlüğü binası ile ilgili  TOKİ  5 Aıalık'ta ihale yaptı. İnşallah inşaat süreci başlamasıyla 500 gün içerisinde tamamlanmasını arzu ediyoruz. Bu süreçte milletvekillerimizle birlikte hareket ederek bu sonuca ulaştık. Eski emniyet müdürlüğü binasının en azından 3'te birini şehitlerimiz anısına bir park yapmak istiyoruz, TOKİ ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ancak henüz o yerle ilgili resmi bir sonuç yok." 


Kentin trafik ve kamusal sorunları ile ilgili de görüşmelerin yapıldığı toplantıda, notlar alan Vali Zorluoğlu, sivil toplum kuruşları ve medya ile sürekli görüşmelerini sürdürerek sorunlara çözüm bulmak istediklerini vurguladı.


Hakimiyet


Geri Dön