19 / 07 / 2024

Vali Fatih Şahin

Vali Fatih Şahin

Muğla'da yıkım kararı alınan 4 bin 896 binanın yıkımı ödenek yetersizliği yüzünden gerçekleştirilemiyor.

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtal Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasa Otomotiv Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Europos Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europos Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından  kuruldu. 

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu. 

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sümer, Salih Zeki Gedik ve Fatih Şahin ortaklığında kuruldu. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Vali Fatih Şahin Haberi

Vali Fatih Şahin
Muğla'nın birinci ve ikinci derece doğal sit alanlarının bulunduğu il genelinde 10 binin üzerinde kaçak yapı tespit edildi. Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ekipleri ödek yetersizliği yüzünden kaçak binaları yıkamıyor. Kaçak yapılar arasında 5 yıldızlı oteller, tatil köyleri ve turizm hizmeti veren bir çok işletme var. Muğla İl Özel İdaresi sınırları içerisinde bulunun 4 bin 896 kaçak binadan 4 bin 946'sı hakkında mahkeme tarafından yıkım kararı çıkarıldı.  Son 5 yıl içerisinde 3 bin 946 binadan sadece 250 tanesi yıkıldı. Muğla Valisi Fatih Şahin, kaçak binaların yıkımının ödenek yetersizliği yüzünden yapılamadığı...