21 / 05 / 2024

vali Mehmet Oduncu

vali Mehmet Oduncu

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu kimdir? Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Oduncu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Oduncu..

Tekirdağ'a 5 milyar TL'lik yatırım!

Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 3. Dönem (Temmuz) toplantısı gerçekleştirildi.

Ardahan Göle Otogarı'nın temeli atıldı!

Ardahan'ın Göle ilçesinde Göle Kayak Merkezi, Göle Otogarı ve Göle Anneler Camii'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Vali Mehmet Emin Bilmez katıldı.

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Kırıkkale'de Mehmetçik Dershanesi açıldı!

Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, hafta sonları Kırıkkale Lisesinde faaliyet gösterecek dershanenin açılışını gerçekleştirdi.

Osmaniye'de 345 projeden 115'i tamamlandı!

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı Temmuz ayı Toplantısı, Vali Dr.Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.Toplantıda konuşan Vali Dr. Mehmet Oduncu, '2014 yılında ilimizde toplam 345 adet proje üzerinde çalışma yapılması planlandı' dedi.

Zorkun Yaylası'ndaki yangının elektirk kontağından çıktığı belirlendi!

Ahşap 4 evde zarara neden olan yangının elektirik kontağından çıktığı belirlendi. Vali Mehmet Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin de alınacağını kaydetti.

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Mehmet Oduncu kimdir?

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu kimdir? Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Oduncu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Oduncu..

Mehmet Ceylan kimdir?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan kimdir? Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ceylan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ceylan..

vali Mehmet Oduncu Haberi

vali Mehmet Oduncu

Mehmet Oduncu kimdir?

Mehmet Oduncu, 1962 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 


Daha sonra sırasıyla Balıkesir-Balya, Kastamonu- Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya-Emet ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 1997 yılında atanmış olduğu Sivas Vali yardımcılığı görevinde beş yıl bulundu. 


2002 yılında İçişleri   Bakanlığında Hukuk Müşavirliği, 2006 yılında İçişleri Bakanlığında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. 


2009 yılında atandığı Pendik kaymakamlığı görevinin ardından 2010 yılında Ankara Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini tamamladı. Görevde bulunduğu makamlarda başarılı çalışmalarından dolayı birçok kez Takdirname ile ödüllendirildi.  


Bakanlar Kurulunun 02 Ağustos 2013 tarih ve 2013/5197 sayılı...