15 / 05 / 2024

Vali Nevzat Ayas

Vali Nevzat Ayas

1980 yılında İstanbul Valisi Nevzat Ayaz yaptığı brifingde İstanbul'un problemlerini açıklamış. İstanbul'daki karamsarlığı ortadan kaldıracağız diyen Ayaz'a göre İstanbul'a yönelik büyük göç, İstanbul'daki tüm sorunların nedeniymiş.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Solhan Ayas Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solhan Ayas Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli Ali Solhan Volkan Ayas tarafından kuruldu.

İzmir Vali Konağı'nın son hali yürek burkuyor!

İzmir'in en değerli binalarından biri olan İzmir Vali Konağı görenlerin yüreğini burkuyor. Bina metruk yapıya dönüştü. 

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Vali Nevzat Ayas Haberi

Vali Nevzat Ayas



Vali Nevzat Ayaz, ''Güvenlik, eğitim, ticaret ve sanayi alanlarındaki karamsarlığı ortadan kaldıracağız'' dedi


İstanbul'a göç önlenemiyor


Baltalimanı Polis Moral Eğitim Merkezi'nde düzenlenen brifinge bakanlar, İstanbul milletvekili ve senatörleri ile partilerin il örgüt temsilcileri katıldı.


  İSTANBUL Valisi Nevzat Ayaz, uzun süredir incelediği İstanbul sorunlarını dün Baltalimanı Polis Moral Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bir brifingde açıkladı.

  Toplantıya Bakanlar, İstanbul milletvekili ve senatörleri, partilerin il örgüt temsilcileri katıldılar. Vali Nevzat Ayaz brifingte kentin 22 ayrı sorununu dile getirdi. Nevzat Ayaz, ''Ülkemizin en kalabalık ve sosyal, kültürel, ekonomik, endüstriyel açıdan en gelişmiş ilinde yaşıyoruz. İstanbul ülkemizin en önemli merkezi olarak tüm sıkıntıları en fazla hisseden...