10 / 05 / 2024

Validebağ cami yarın açılıyor

Validebağ cami yarın açılıyor

Yapımına geçen yıl başlanan ve sözde doğa severlerin günlerce eylemlerine sahne olan Üsküdar'daki Validebağı Korusu'nun Çamlıca girişindeki ruhsatlı arsaya yapılan Validebağı Camii, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ibadete açılıyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya İnköy 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Çankırı 99 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Validebağ cami yarın açılıyor Haberi

Validebağ cami yarın açılıyor

Yapımına geçen yıl başlanan ve sözde doğa severlerin günlerce eylemlerine sahne olan Üsküdar'daki Validebağı Korusu'nun Çamlıca girişindeki ruhsatlı arsaya yapılan Validebağı Camii, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ibadete açılıyor.


2 KATLI OLACAK

Validebağı Camii'nde, ibadet alanının 260 metrekare olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi Sami Büyükak, camii avlusuyla birlikte bin kişinin aynı anda namaz kılıp ibadet edebileceğini belirtti. Bin 200 metrekarelik alana yapılan caminin proje alanında ek olarak 85 metrekarelik imam lojmanı, 47 metrekarelik de sohbet evi bulunuyor. 30 kişilik bir ekiple çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Büyükak, bölgede oturanların camiye ihtiyaç olduğunu ve yeni bir camii yapılıyor olmasından çok memnun olduklarını kendilerine söylediklerini ifade etti. 2 katlı caminin çatı yüksekliği 10 metre ve minarenin yüksekliği ise 23 metre olarak yapıldığını anlatan Büyükak, küçük...