03 / 05 / 2024

Valiler Kararnamesi 2014

Valiler Kararnamesi 2014

Vali olarak atanacaklarda; birinci sınıfa yükselmiş ve birinci sınıfa yükseldikten sonra birinci sınıfa yükselme niteliğini kaybetmemiş olma şartı aranıyor. Peki, valiler kararnamesi nedir? İşte yanıtı..

Hangi valilerin yeri değişti?

16 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, birçok valinin yeri değişti. Peki, hangi valilerin yeri değişti?

31 ili kapsayan vali atamalarında 12 ilin valisi merkeze alındı!

Vali atamaları hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 31 il valiliğini kapsayan kararla 12 ilin valisi merkeze alındı. Burdur, Bartın, Batman, Edirne, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Manisa, Mardin, Ordu, Rize, Siirt valilileri merkeze alındı...

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

4 ilde vali değişikliği!

Bazı illerin valileri değişti. Valiler kararnamesi ile Bitlis, Muş, Çanakkale ve Uşak valileri değişti.Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararı şu şekilde;

Valiler kararnamesi nedir?

Vali olarak atanacaklarda; birinci sınıfa yükselmiş ve birinci sınıfa yükseldikten sonra birinci sınıfa yükselme niteliğini kaybetmemiş olma şartı aranıyor. Peki, valiler kararnamesi nedir? İşte yanıtı..

Hangi valiler merkeze alındı?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, birçok valinin yeri değişti. Peki 2014/6780 sayılı Kararnameye göre hangi valilerin yeri değişti? Hangi valiler merkeze alındı?

Valiler ne kadar maaş alıyor 2014?

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, valiler, İçişleri Bakanlığının inhası, Bakanlar Kurulunun kararı ve Cumhurbaşkanının tasdiki ile tayin ediliyor. Peki, valiler ne kadar maaş alıyor 2014?

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Mehmet Ufuk Erden, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Mehmet Ufuk Erden kimdir?

Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Pek, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Pek kimdir?

Veysel Yurdakul kimdir?

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Halil İbrahim Akpınar kimdir?

Halil İbrahim Akpınar, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Halil İbrahim Akpınar kimdir?

İbrahim Özçimen kimdir?

İbrahim Özçimen, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, İbrahim Özçimen kimdir?

TOBB, 2014 Yılı Fuar Takvimi'ni yayımladı!

Türkiye'de düzenlenecek fuarların etkin ve kapsamlı biçimde tanıtılması ve yıl boyunca kullanılabilecek bir bilgi kaynağına duyulan ihtiyacın karşılanması amacıyla hazırlanan 2014 Yılı Fuar Takvimi yayımlandı...

Limak Çimento yatırım hamlesini 2014’te tamamlayacak!

Limak Çimento Grubu, tüm fabrikalarında iyileştirme, kapasite artırımı, modernizasyon, temiz teknoloji ve enerji verimliliği çalışmalarına devam ediyor. 2011 yılında başladığı yatırım hamlesini 2014'te tamamlamayı hedefliyor...

Valiler Kararnamesi 2014 Haberi

Valiler Kararnamesi 2014

Valiler kararnamesi nedir?

Valiler, il genel idaresinin başı ve merciisi olup; vali olarak atanacaklarda; birinci sınıfa yükselmiş ve birinci sınıfa yükseldikten sonra birinci sınıfa yükselme niteliğini kaybetmemiş olma şartı aranıyor.


Valiler, İçişleri Bakanlığının inhası, Bakanlar Kurulunun kararı ve Cumhurbaşkanının tasdiki ile atanıyor. Peki valiler kararnamesi ne demektir?


Bakanlığın, hangi valiyi nereye atadığı, valiler kararnamesi ile duyuruluyor. Valiler kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanıyor.


Valiler Kararnamesi en son 16 Elül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararname ile, bazı valiler yer değiştirirken, bazı valiler ise merkeze alındı. 


Valiler Kararnamesi Örneği

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, birçok valinin yeri değişti. Peki hangi valiler yer değiştirdi?


ATAMA KARARI

Karar Sayısı : 2014/6780


Ekli listede görev yerleri ile...