04 / 05 / 2024

valle lacus detayları

valle lacus detayları

KLK İnşaat tarafından Büyükçekmece'de 45 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen ve 44 villadan oluşan Valle Lacus fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor...

Valle Lacus Vilları'nda 177.5 milyon TL'ye icradan satılık 30 villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Valle Lacus, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofisine bekliyor!

KLK YAPI’nın lüks yaşamın kapılarını araladığı ödüllü projesi ‘Valle Lacus’, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofislerine bekliyor. Valle Lacus, Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında, doğal yaşamın içerisinde konforlu, şık ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

Büyükçekmece Valle Lacus Vilları'nda metrekaresi 1.682 dolara!

KLK Yapı’nın ödüllü projesi ‘ValleLacus’, yeni yılda alıcılarını lüks ve konforla buluşturuyor.‘Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘Yüksek Övgü Ödülü’ alan ve 44 villadan oluşan proje,çevreci yaklaşımıyla da dikkat çekiyor.

Valle Lacus yatırımcısına yüzde 25 kazandıracak!

Valle Lacus villaları, kullanılan ileri teknoloji ve sistemler sayesinde hayallerin ötesinde bir yaşam vaat ediyor. Valle Lacus’tan villa alan yatırımcıların ise, 18 ayda yüzde 25 kazanması öngörülüyor.

Valle Lacus projesine yüksek övgü ödülü!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen 'Valle Lacus' projesi, International Property Awards'tan 'Yüksek Övgü Ödülü' aldı.

KLK Yapı'nın Valle Lacus projesi "Yüksek Övgü Ödülü" aldı!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında geliştirilen ‘ValleLacus’ projesi ‘International Property Awards’dan ödülle döndü.

İkitelli Ataköy Metro Hattı projesinin tüm detayları belli oldu!

İkitelli Ataköy Metro Hattı'nın başlangıç noktası Ataköy Plus Alışveriş Merkezi olacak. 13.4 kilometre uzunlukta planlanan İkitelli Ataköy Metrosu 850 milyon TL'ye mal olacak. İşte detaylar...

Park Mavera 2.etap detayları belli oldu!

Park Mavera 2.etap projesinde detaylar belli oldu. Yakında satışa çıkacak olan Kayaşehir Park Mavera 2.etap projesinde 544 daire ve 292 dükkan olacak...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin detayları açıklandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin detayları açıklandı. Proje ile İncirli'den Söğütlüçeşme'ye hızlı metroyla 40 dakikada ulaşılacak; Hasdal Kavşağı'ndan Ümraniye Çamlık Kavşağı'na araçla 14 dakikada geçilecek

My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları!

Dairelerin hemen teslim edildiği My Home Maslak Konutları 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4,5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu kampanya detayları...

3. tüp geçit projesinin detayları ne zaman açıklanacak

Marmaray ve Avrasya Tüneli’nden sonra İstanbul Boğazı’na yapılacak 3. tüp geçit projesinin detayları Cuma günü açıklanıyor. Elvan, bu projeye 8 aydan beri çalıştıklarını ve çok detaylı analizler yapıldığını vurguladı.

İstanbul'un 3. tünelinin detayları 27 Şubat'ta açıklanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü tünelle ilgili tüm detayların 27 Şubat günü açıklanacağını kaydetti..

valle lacus detayları Haberi

valle lacus detayları

Valle Lacus projesi, KLK İnşaat tarafından Büyükçekmece'de 45 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Toplamda 44 villadan meydana gelen Büyükçekmece Valle Lacus projesinde villalar 8 odalı olarak tasarlanıyor. Konutlarda; 1 misafir suiti, 1 ebeveyn suiti, 4 banyolu yatak odası ve 1 hizmetli odası bulunuyor.


KLK İnşaat projesi olan Büyükçekmece Valle Lacus geçtiğimiz haftalarda satışa sunuldu. 672 metrekare alana sahip villalardan oluşan Büyükçekmece Valle Lacus teslimleri 2 yıl sonra gerçekleştirilecek.


Projede; jeneratör, açık-kapalı havuzlar, fitness center, sauna, buhar odaları, teraslı restoran alanı çocuk oyun alanları, spor alanları ve benzeri alanlar yer alıyor.


110 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Büyükçekmece Valle Lacus projesi ulaşım açısından da büyük avantaj sağlıyor. Proje, hem TEM'e hem de E-5'e yakınlığı ile dikkat çekiyor.


Büyükçekmece Valle Lacus...