28 / 04 / 2024

van 2015 kira fiyatları

van 2015 kira fiyatları

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Van’daki konut fiyatları mega kentlerle yarışıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da kira fiyatlarının artmasının konut yetersizliğinden kaynaklığını söyleyerek, fiyatların fahiş oranda arttığını kaydetti.

Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır?

Kira artışı hesaplamalarında, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranlarından ÜFE kullanılıyor. Peki, kira artışı hesabında hangi oranlar kullanılır? Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Ekim 2015 kira artış oranı açıklandı!

Taşınmaz mal kiralamalarında tarafların yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmaları, bir önceki kira yılında üretici fiyat endeksindeki artış oranını geçmemek koşuluyla geçerli oluyor.

Ekim 2015 kira artış oranı!

Kira süresinin dolması ve yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Peki Ekim 2015 kira artış oranı nedir? Ekim 2015 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

Kira hesaplarında kullanılan kira zam oranları TÜİK tarafından her ay açıklanıyor. Ekim ayı enflasyon oranları dün açıklandı. İşte, Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

2015 kira zamları ne kadar?

Genellikle senelik olarak yapılan kira sözleşmeleri, sürenin dolması halinde yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira döneminde kiraya zam yapılıyor. Peki, 2015 kira zamları ne kadar?

2015 kira artış oranları!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli belirlendi. Peki, Haziran ayında kiralar ne kadar artacak? İşte, 2015 kira artış oranları!

2015'te Türkiye'de kentsel dönüşüme kira yardımı ne kadar oldu?

2015 yılında Türkiye genelinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan kira yardımları 455 lira ile 735 lira arasında değişiyor." Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'yi tehdit eden deprem nedeniyle kentsel dönüşüm büyük önem kazandı.

Kira kontratında depozito bedeli 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi kiracısından depozito bedeli isteyebiliyor.Güvence bedeli olarak bilinen bu ücret, belli bir sınırın üstünde olamıyor. Peki, kira kontratında depozito bedeli 2015 ne kadar?

Kira kontratı artış oranları 2015!

Taşınmaz mal kiralamalarında yapılan kira kontratının yenilenmesi durumunda, kira bedeline zam yapılabiliyor. Peki, kira kontratında kira bedeline zam nasıl yapılır? İşte kira kontratı artış oranları 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında yapılan anlaşma, kira kontratında belirtilerek taraflar arasında imzalanıyor. Mesken ve işyeri kiralamalarında yapılan sözleşmeler farklılık gösterebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2015...

Kira kontratı avukatlık ücreti 2015!

Kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?

van 2015 kira fiyatları Haberi

van 2015 kira fiyatları

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Özdek, kiraların sürekli gelişi güzel ev sahiplerince arttırıldığını belirtti. Artık buna bir dur demenin gerektiğini ifade eden Özdek, bu para hırsının insanları getirdiği noktanın açıkça göstergesi olduğunu vurguladı. Konutlarda bulunan ev kiralarının bin 200 TL’ye kadar çıktığını anlatan Özdek, “Müstakil ev kiraları da sahipleri tarafından giderek arttırılmaktadır. Bir müstakil ev kirası 700-800 TL olabilir mi? Bunu hangi vicdan kabul eder. Alım gücü düşük ve asgari ücrete çalışan insanlarla dolu bir kent. Defalarca ikaz etmemize rağmen insanlarımız bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Hiç kimsede insaf ve Merhamet duygusu kalmamış. Kiraların böyle yükseltilmesi sosyal dengeyi de aile içi dengeleri de alt üst ediyor. Tüm bu olumsuzluklar ev sahiplerinin yaklaşımından kaynaklanıyor. Ev sahiplerimiz bu para hırslarından biran...