05 / 05 / 2024

Van AVM hizmete girdi mi

Van AVM hizmete girdi mi

Van en büyük alışveriş merkezi olacak Van AVM'nin açılışı için gün sayıyor. Van AVM bölgeye canlılık ve iş olanakları sağlaması açısından da önemli bir proje olarak görülüyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021?

AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021 sorusunun yanıtı alışveriş merkezlerine gidecek olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021? Alışveriş merkezleri bayramda hizmete açık mı 2021? İşte AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021 sorusunun yanıtı...

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir 10Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de inşa edilen 10Burda AVM hizmete açıldı. 100 milyon dolara mal olan AVM, bin 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

Atakule AVM mağaza listesi!

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi Atakule AVM hizmete açıldı. İşte Atakule AVM mağaza listesi...

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Myrleia Antik Kenti'nde yapılan AVM açıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Myrleia Antik Kenti'nde inşa edişen AVM hizmete açıldı. Tören sırasında AVM önünde toplanan DOĞADER üyeleri, döviz ve sloganlarla protestoda bulundu.

Van AVM hizmete girdi mi Haberi

Van AVM hizmete girdi mi

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Sadece bölgenin değil, komşu ülkelerin de alışveriş için buluşma noktası olacak. Global Yatırım Holding’ten yapılan açıklamada, Van’ın; tarihteki yeri, lokasyonu, insanlarının ticarete yatkınlığı nedeniyle Doğu Anadolu Bölgesi’nin büyüme ve gelişime en açık kentlerinden biri olarak gösterildiği ifade edildi. Açıklamada, “Ticaret şehri Van, ‘yaşam merkezi’ konseptli ilk büyük AVM’sine, şehrin en gözde mekanlarından Cumhuriyet Caddesi’nde kavuşacak. Kiralama ve yönetimi JLLTürkiye tarafından yürütülen, bünyesinde 95 mağaza, 10 salonlu sinema, yemek ve eğlence alanlarının da yer alacağı Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor” denildi.


“SADECE VAN’A DEĞİL, BÖLGESİNE DE KATKI SAĞLAYACAK”

Ulusal...