07 / 07 / 2024

Van Bostaniçi\'ne 224 konut yaptıracak

Van Bostaniçi\'ne 224 konut yaptıracak

TOKİ, Van Bostaniçi'ne konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın fiyatları ne durumda? İşte Citroen Jumpy Van 12 Mart 2023 fiyat listesi!

Citroen, Mart 2023 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumpy Van 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın 2023 Şubat fiyatları açıklandı. Peki 2023 model Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumpy Van  21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında ön plana çıkan Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları belli oldu. Peki Fiat Ducato Van Temmuz fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Ducato Van kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

Van Şerefiye TOKİ 2+1'lerin kura çekilişi ne zaman?

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kura sonuçlarının açıklandığı projede standart 2+1 dairelerin kura çekilişi ertelendi. Peki Van Şerefiye TOKİ 2+1'lerin kura çekilişi ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konut alana devlet desteği ne zaman?

26 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik gereğince konut alana devlet desteği yapılacak. Peki, konut alana devlet desteği ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Van Bostaniçi\'ne 224 konut yaptıracak Haberi

Van Bostaniçi\'ne 224 konut yaptıracak

Buna göre Van Bostaniçi'ne tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 224 adet konut, genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

İhale, Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-İHALE KOŞULLARI-
Van Bostaniçi'ne konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarına katılmak isteyenler şartnameyi, her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerine ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat...