18 / 05 / 2024

van büyükşehir hafriyat döküm yerleri

van büyükşehir hafriyat döküm yerleri

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı ve Sıhke Gölü etrafında dökülen hafriyatları temizledi.

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi tam 42 arsa satacak! 6 taksitle konut, ticari ve akaryakıt imarlı arsa fırsatı!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan 42 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Ankara Büyükşehir'in hafriyat geliri 30 bin TL'den 15 milyona çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama olarak 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

van büyükşehir hafriyat döküm yerleri Haberi

van büyükşehir hafriyat döküm yerleri


Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı ve Sıhke Gölü etrafında dökülen hafriyatları temizledi. Yıllardır alana dökülen hafriyatlar nedeniyle alanda hafriyat ve çöp dağları oluşurken, yine hafriyatların göle dökülmesi nedeniyle gölde kirlilik meydana geldi.  Alanın yerleşim yeri olması nedeniyle yurttaşların sağlığını olumsuz yönde etkileyen hafriyatlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından iş makineleri ve kamyonlar ile temizlendi. Büyükşehir Belediyesi alana hafriyat dökülmesini yasaklayan uyarıcı tabelalar bırakarak, alanın kirletilmemesini istedi. Hafriyatları alana döken kişileri uyaran Büyükşehir Belediyesi, alana hafriyatlar dökenler hakkında yasal işlem ve para cezası verileceğini duyurarak, yurttaşların da alana hafriyat dökenleri belediyeye bildirmelerini istedi.



Alanda bulunan tonlarca hafriyat temizlendi



Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile alanda...