24 / 07 / 2024

Van Gevaş Meydanı projesi

Van Gevaş Meydanı projesi

Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi.

TOKİ, Van Gevaş’da 240 vadeyle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Gevaş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Gevaş 2022 sosyal konut projesi...

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

Van Kuzu Adası kesin korunacak!

Van ili, Gevaş ilçesinde bulunan Kuzu Adası potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Gevaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili Gevaş ilçesi içerisinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Altınsaç Kilisesi'ne restorasyon talebi!

Van'daki, Altınsaç Kilise'sinin turizme kazandırılması için Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer Çalışma başlattı. Sezer, kilisenin restorasyonu için gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduklarını belirtti. 

Van'da 80 milyon lira bütçeli sosyal projede ilk kazma vuruldu!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 80 milyon liralık vizyon projesi ile atıl durumda bulunan 25 bin metrekarelik alanın kent meydanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Van Kent Meydanı projesi onaylandı!

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Kent Meydanı’ projesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'ndan onay kararı çıktı. 

Gevaş Belediyesi imar revizyonu yapacak!

Van’ın Gevaş Belediyesi, 2009 yılında yürürlüğe giren ve ilçenin en büyük sorunlarından biri olan imar planlarında revizyona gidiyor.

Van Gevaş'ta yollar yenileniyor!

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı. 1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı.

Van Gevaş'ın yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde yaptırılan belediye binası törenle hizmete açıldı. 4 ay önce temeli atılan ve 1 milyon liraya mal olan binanın yapılan açılış törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan'da katıldı.

Van'da kent meydanı yapılacak mı?

Van’ın meydan eksikliği kentte sıkıntı oluşturmaya devam ediyor. Bölge halkı, şu an bir kent meydanına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Van Gevaş Meydanı tamamlanıyor!

Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi.

Van Gevaş Meydanı projesi Haberi

Van Gevaş Meydanı projesi


Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, "Samsun Büyükşehir Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'mizin kardeş belediyecilik programı çerçevesinde çalışma arkadaşlarıyla beraber sene başında ilçemizi ziyaret etmiş, incelemelerde bulunmuştu. Bu ziyaret esnasında şehir meydanı fikri doğdu. Teknik kadrolar bunun üzerinde çalışarak çok güzel bir peyzaj projesi yaptılar. Buna istinaden projede kullanılacak 10 bin metrekareye aşkın doğal granit taşlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce üretilerek tarafımıza gönderilmeye başlandı. İlk parti taşları da ilçemize ulaştı. Van'ın en güzel, örnek gösterilecek meydanlarından biri olacak inşallah” dedi.

Yapılacak meydan ile ilgili de bilgi veren Başkan Hakan, “Proje kapsamında sadece bu meydan değil, ayrıca 15 yeni dükkan,...