24 / 07 / 2024

Van Gevaş yolları

Van Gevaş yolları

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı. 1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı.

TOKİ, Van Gevaş’da 240 vadeyle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Gevaş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Gevaş 2022 sosyal konut projesi...

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

AFAD'dan Van uyarısı: Evlere girmeyin!

İran'da yaşanan 5.9'luk deprem Van'da can aldı. Köylerde büyük hasara yol açan depremle ilgili uyarılar yapan AFAD, "Vatandaşlarımızın, Afet bölgesindeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir. Yollar acil yardım araçları için boş bırakılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Van Kuzu Adası kesin korunacak!

Van ili, Gevaş ilçesinde bulunan Kuzu Adası potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Gevaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili Gevaş ilçesi içerisinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Altınsaç Kilisesi'ne restorasyon talebi!

Van'daki, Altınsaç Kilise'sinin turizme kazandırılması için Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer Çalışma başlattı. Sezer, kilisenin restorasyonu için gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduklarını belirtti. 

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Gevaş Belediyesi imar revizyonu yapacak!

Van’ın Gevaş Belediyesi, 2009 yılında yürürlüğe giren ve ilçenin en büyük sorunlarından biri olan imar planlarında revizyona gidiyor.

Van Gevaş'ta yollar yenileniyor!

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı. 1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı.

Van Gevaş'ın yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde yaptırılan belediye binası törenle hizmete açıldı. 4 ay önce temeli atılan ve 1 milyon liraya mal olan binanın yapılan açılış törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan'da katıldı.

Van İpekyolu'nda asfalt çalışmaları başladı!

Van İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,kırsal mahallelerde bulunan bozuk yollar ile ara sokaklara asfalt sahti kaplama dökümüne başladı. Belediye yol düzeltme çalışmalarını bütün bir kentte yayacaklarını belirtti.

Van Gevaş Meydanı tamamlanıyor!

Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi.

Van Özalp'ta yol çalışmaları aralıksız sürüyor!

Van’ın Özalp İlçe Belediyesi, mahalle yollarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özalp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2015 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında başlatmış olduğu yol çalışmaları Kargalı Mahallesi’nde devam ediyor.

Van Gevaş yolları Haberi

Van Gevaş yolları

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı.

1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı. Yıllardır çarşı merkezinde çamurdan, tozdan ve çukurlardan dolayı sıkıntı yaşayan ilçe halkı, gerek çarşı merkezi ve gerekse ana yollarda yapılan çalışmalardan dolayı mutluluklarını dile getirdi. İlerleyen yaşına rağmen ilk defa ilçede hakkıyla bir hizmetle karşılaştığını belirten 65 yaşındaki Hüseyin Şahin adlı vatandaş, “Ben 65 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiçbir belediye başkanından böyle bir hizmet görmedim. Allah yapandan da, yaptırandan da, sebep olandan da razı olsun” dedi.


“2016 yılı Gevaş için atılım yaptığımız bir yıl oldu”

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ise, 2014 yılında göreve geldiğinde kendilerini bekleyen...