22 / 07 / 2024

Van hastanesi

Van hastanesi

Türkiye şehir hastanesi yatırımlarına devam ediyor. 30 şehirde inşa edilecek şehir hastanesi hamlesi Mersin ve Yozgat'tan sonra Van'da başlıyor.

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Van'da hastanenin giriş bölümünün kar nedeniyle çöktü!

Van'da, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nün bulunduğu binanın girişi çöktü. Çökme sonucunda 9 kişi yaralandı.

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Van Şifahane Camisi'nin temeli atıldı!

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde Selçuklu mimarisi ile inşa edilecej ve 3 bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin temeli atıldı...

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

Van Erciş Devlet Hastanesi'nin yüzde 93'ü tamam!

Van Valisi Murat Zorluoğlu, Erciş'te açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Törende konuşan Zorluoğlu, Erciş Devlet Hastanesi'nin 1.5 ay içinde hizmete alınacağını açıkladı.

Van'a yeni hastane müjdesi!

Türkiye şehir hastanesi yatırımlarına devam ediyor. 30 şehirde inşa edilecek şehir hastanesi hamlesi Mersin ve Yozgat'tan sonra Van'da başlıyor.

Van Erciş Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Erciş'te inşa edilen yeni hastanenin inşaatını inceledi. TOKİ tarafından hayata geçirilen hastanenin 2017 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Van hastanesi Haberi

Van hastanesi

Türkiye şehir hastanesi yatırımlarına devam ediyor. Van'ın Şehrivan ilçesine 450 yataklı yeni hastane inşa edilecek. 


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Heybet Semur açıklamalarda bulundu. Semur proje ile ilgili, 

"Türkiye Cumhuriyeti devleti ülke genelinde yaymak istediği Şehir Hastaneleri projesi var. Bu bir devlet ve hükümet politikasıdır. İlk olarak Mersin'de bu proje hayata geçirildi. Daha sonra Yozgat ve Amasya'da da açıldı. Önümüzdeki yıllarda bu hastane sayılarının 30'ları bulacağını biliyoruz. 30'un üzerinde şehir hastanesi ve beraberinde 40 bin yatak kapasitesiyle çok ciddi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Sadece İran'dan değil, Irak'tan, Gürcistan'dan, Azerbaycan'dan, Suriye'den, Balkanlar'dan, Orta Doğu'dan ve Asya'nın her tarafından Türkiye'ye sağlık turizmi için gelineceğini hepimiz biliyoruz ve bekliyoruz. Bununla ilgili devletimizin Türkiye'deki bütün şehirlere en az birer tane şehir hastanesi projesi olduğunu biliyoruz....