10 / 05 / 2024

van il müftüsü nimetullah arvas

van il müftüsü nimetullah arvas

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Özalp ilçesinde yapılacak olan 2 bin 500 kişilik camii alanında incelemelerde bulundu. Müftü Arvas, cuma vaazında yeni yapılacak cami hakkında bilgiler verdi...

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Murat Kurum: İzmir'de hasar tespiti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Mescid-i Aksa'da 'Yahudilere mülk satmayın' uyarısı!

Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh Hüseyin, "Mukaddesatınıza ve size emanet edilen gayrimenkullerinize sahip çıkın. Allah sizi bu kutsal şehrin muhafızları olmanız için halifeler kıldı." şeklinde konuştu...

van il müftüsü nimetullah arvas Haberi

van il müftüsü nimetullah arvas


Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Özalp ilçesinde yapılacak olan 2 bin 500 kişilik camii alanında incelemelerde bulundu.


İlçeye gelen Müftü Arvas, camiinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunduktan sonra Özalp İlçe Müftüsü Muhammed Aydın’dan bilgiler aldı. Daha sonra Cuma namazında Özalplılarla bir araya gelen Müftü Arvas, cuma vaazında yeni yapılacak caminin müjdesini verdi. Özalp Merkez Büyük Camii’nde cuma namazını da kıldıran Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın desteği ile inşa edilecek olan İmam-ı Şafii Camii, 3 bin 558 metrekare kapalı alana sahip olacak. Oturma alanı bin metrekare olacak olan camii, 2 bin 500 kişilik kapasiteye sahip olacak. Çift minareli olarak inşa edilecek camimizin müştemilatında çok amaçlı bir konferans salonu, Diyanet Okuma Salonu, Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarının yer alacağı bir teşhir...