19 / 05 / 2024

Van Kumbara İnşaat

Van Kumbara İnşaat

Türkiye Kumbarası'nda biriken bağışlarla Van’da devam eden inşaatlar canlı olarak izlenebilecek

Em Van İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Van İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de tarafından Ömer Lülesu tarafından kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Van 409 konut ihalesi yarın!

Van İli, Erciş İlçesi, Tekevler Mahallesi 409 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Van 303 konut ihalesi bugün!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Van Tuşba 303 konut ihalesi yarın!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi 28 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Konut, Erciş İlçesi 59 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıvan Nur İnşaat Otomotiv Reklam Ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Yüce tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Van Kumbara İnşaat Haberi

Van Kumbara İnşaat

Turkcell’in Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğinde başlattığı “Van için Türkiye Kumbarası” projesinde biriken bağışlarla Van’da yapımı devam eden Öğretmen Kampüsü inşaatları, bugünden itibaren isteyen herkes tarafından canlı olarak izlenebilecek.


Turkcell, depremin yaralarını sarmaya çalışan Van için kalıcı çözümler hedefiyle hayata geçirdiği “Türkiye Kumbarası” projesi kapsamında yapımı devam eden Öğretmen Kampüsü inşaatları bugünden itibaren tüm bağışçılar ve dileyen herkes tarafından an be an izlenebilecek.