24 / 07 / 2024

van meydan projeleri

van meydan projeleri

Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Van'da 80 milyon lira bütçeli sosyal projede ilk kazma vuruldu!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 80 milyon liralık vizyon projesi ile atıl durumda bulunan 25 bin metrekarelik alanın kent meydanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Van Kent Meydanı projesi onaylandı!

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Kent Meydanı’ projesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'ndan onay kararı çıktı. 

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

van meydan projeleri Haberi

van meydan projeleri


Birkaç ay içerisinde tamamlanması hedeflenen şehir meydanının, Gevaş'ın çehresini değiştireceği gibi Van'ın örnek projelerinden biri olacağı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, "Samsun Büyükşehir Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'mizin kardeş belediyecilik programı çerçevesinde çalışma arkadaşlarıyla beraber sene başında ilçemizi ziyaret etmiş, incelemelerde bulunmuştu. Bu ziyaret esnasında şehir meydanı fikri doğdu. Teknik kadrolar bunun üzerinde çalışarak çok güzel bir peyzaj projesi yaptılar. Buna istinaden projede kullanılacak 10 bin metrekareye aşkın doğal granit taşlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce üretilerek tarafımıza gönderilmeye başlandı. İlk parti taşları da ilçemize ulaştı. Van'ın en güzel, örnek gösterilecek meydanlarından biri olacak inşallah” dedi.

Yapılacak meydan ile ilgili de bilgi veren Başkan Hakan, “Proje kapsamında sadece bu meydan değil, ayrıca 15 yeni dükkan,...