02 / 05 / 2024

van toki yolu

van toki yolu

Yolun 6 bin metrekarelik tapulu arazisinin üzerinden geçtiğini belirten Baran Kızıltaş yolu kapattı...

Adil Karaismailoğlu: Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlanlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Azerbaycan'daki yeni gelişmeler sonrası Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlandığını ve etüt plan çalışmalarının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Van çevre yolu ve imar yetkisi artık Bakanlık'ta!

Van’da 2010 yılından bu yana bitirilmeyi bekleyen çevre yolu ve 2011’de yaşanan depremlerden sonra bir türlü çözülemeyen imar planı ve 18. Madde uygulaması yetkisi artık Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verildi.

Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

Van Şabaniye yolu hizmete açıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Bölge İdari Mahkemesi kararı ile 2008 yılında kapatılan Şabaniye yolunda yaşanan trafik kazalarının ve mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldığı belirtildi.

Van Çevre Yolu imar planı masaya yatırıldı!

Çevre Yolu ve 18. Madde masaya yatırıldı Van Ekonomi Konseyi; çevre yolu, imar planı ve 18. madde uygulamalarının bir an önce çözüme kavuşturulması için toplandı.

Van TOKİ Konutları'na 10 bini aşkın başvuru!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Van'a yeni stadyum yapılacak!

Van il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın mesafede hayata geçirilecek.

Van Kevenli TOKİ sakinleri için tandır evleri yapıldı!

Van merkez İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açtı. Deprem sonrası TOKİ evlerine yerleşen vatandaşlar, tandır evi geleneğini sürdüremediklerinden yakınmıştı.

Bülent Arınç'tan Van TOKİ borçlarına yapılandırma müjdesi!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen ve TOKİ borçları ile ilgili yapılandırma sözü ve Van’a bir bakan müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür etti.

van toki yolu Haberi

van toki yolu
Van'da TOKİ'nin depremzedeler için yaptırdığı 2500 konutun yolu Baran Kızıltaş tarafından taşlarla kapatıldı. Baran Kızıltaş, yol karşılığında kendisine 4 bin metrekare arazi verileceğini belirtti. Yolu kullanmalarına rağmen yetkililerin sözlerinin tutmadığını söyleyen Kızıltaş, "Bu yol benim tapulu 6 bin metrekarelik arazim üzerinden geçiyor"...