13 / 05 / 2024

van yurt yapım işi ihalesi

van yurt yapım işi ihalesi

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Van'da uzun süreli kiralama modeli ile yurt yapım işi 4 milyon 104 bin TL'ye yaptıracak. İhale, 27 Haziran Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündeminde!

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Doğa alanlarında 'bungalov' yapımı yasaklandı!

Nitelikli doğal koruma alanlarına hem bungalov hem entegre tesis yasağı getiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van’dan Denizli’ye, Karadeniz yaylalarından Toroslar’a uzanan 262 bin hektarlık 247 nitelikli doğal koruma alanında artık bungalov yapımı yasaklandı.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar yıkım, biz yapım ekibiyiz!

Van mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "PKK ne yapıyor? Yakıyor, yıkıyor. Onlar yıkım ekibi, biz yapım ekibiyiz" dedi...

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

Trabzon Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacak!

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Van'da yapımı yarım kalan çok katlı otopark yeniden başlıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıl önce törenle temelini attığı çok katlı otoparkın yapımı start alıyor. 400 günde tamamlanacak olan otoparkın sözleşme bedelinin ise 4 milyon 390 bin TL olduğu öğrenildi.

van yurt yapım işi ihalesi Haberi

van yurt yapım işi ihalesi
Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Van'da Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama Modeli ile yurt yaptıracak. Yurt yapım işinin ihalesi 4 milyon 104 bin TL'ye yaptırılacak olup, 2 yıl için aylık sabit kira bedeli 500 TL olarak belirtiliyor.


İhale, 27 Haziran Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak.


İlan için