06 / 05 / 2024

vana elektrik verildi mi

vana elektrik verildi mi

Anadolu konteynir kentinde 120 gün boyunca elektriksiz yaşayan ve açlık grevindeki depremzedeler adına konuşan sözcü Ali Ahi, “Direnişimiz kalıcı konut talebimiz yerine getirilene kadar bitmeyecek” dedi.

Van'daki ailelere 120 gün sonra tekrar elektrik verilmeye başlandı!

Van’da iki yıl önce meydana gelen depremlerin ardından geçici barınma için kurulan ve bir bölümü kaldırılamayan konteynerlerde açlık grevi başlatan ailelere 120 gün sonra tekrar elektrik verilmeye başlandı.

5 kişilik ailelere 260 TL elektrik faturası desteği! Ödemelerinizi hemen PTT’den alın! İşte detaylar!

Ev içerisinde 4-5 kişi yaşayanlara müjdeli haber verildi. Elektrik faturası desteğinden yararlanabilirsiniz. İşte o detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yılbaşı şoku! 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair karar verildi. 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu. İşte detaylar!

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le anlaşıldı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi.  1 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Gecekonduya elektrik ve su aboneliği izni verildi!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, geçen hafta Meclis’ten geçen torba kanun ile imar mevzuatına aykırı yapılara elektrik, su bağlanabilmesine imkan tanındığını ifade etti.

Marmaris'te elektrik kesintisi 28 Şubat 2016!

Marmaris ilçe merkezi ve tüm mahallerinde 28 Şubat Pazar günü saat 07.00 ila 13.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. 6 Saatlik kesinti ile ilgili yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi:

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

İstanbul'un 8 ilçesinde elektrikler kesildi!

TEDAŞ'ın Hasdal'da bulunan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 8 ilçe elektriksiz kaldı. Sorunun çözülmesinin ardından ilçelere elektrik verildi.

vana elektrik verildi mi Haberi

vana elektrik verildi mi


Anadolu, Tahirpaşa ve Erciş-Alkanat konteynir kentlerine Van Valiliği’nin kararıyla yılbaşına kadar elektrikler bağlandı. Anadolu konteynir kentinde 120 gün boyunca elektriksiz yaşayan ve açlık grevindeki depremzedeler adına konuşan sözcü Ali Ahi, “Direnişimiz kalıcı konut talebimiz yerine getirilene kadar bitmeyecek” dedi. 

İHD ve VAKAD (Van Kadın Derneği) gibi çeşitli STK’ların depremzedelerin konut sorununu çözme amacıyla oluşturduğu ‘Van Koordinasyon Kurulu’ tarafından 10-13 Aralık arasında yapılan saha çalışmasında kentlerde 111 ailenin (232’si çocuk 453 kişi) yaşamaya devam ettiği tespit edildi. 

96 aileyle yüz yüze görüşerek yapılan anket sonucunda ailelerin 89’unun kalıcı konut talep ettiği ve kira desteğini kabul etmeyi düşünmediği ortaya çıktı. Tahirpaşa konteynir kentinden Selami Yılmaz “İki hafta için insanları neden umutlandırıyorlar, bu iş çocuk oyuncağı değil. En azından bahara kadar elektriklerin verileceğini umuyorum....