29 / 04 / 2024

varan turizm yenibosna

varan turizm yenibosna

Ulaştırma sektöründen çıkan Varan, otelciliğe dört elle sarıldı. Taksim’deki otelini ekimde acacak olan Varan, Yenibosna’daki eski terminalini de 5 yıldızlı otele dönüştürecek.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Alper Yücel tarafından açıldı.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fakhreddıne Hachfı ve Walıd Makdouli ortaklığında kuruldu.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!    

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Başar tarafından kuruldu.

UMT Turizm'den Yenibosna'da 151 odalı otel!

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bina yapacak..

Yenibosna Kocasinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB, Bahçelievler Yenibosna Kocasinan Mahallesi'nde turizm tesis alanları planı notu değişikliğine ilişkin plan tadilatını bugün askıya çıkardı.

İnci İş Merkezi Yenibosna turizm alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler ilçesi Yenibosna'da yer alan İnci İş Merkezi'nin turizm alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Altur Turizm Yenibosna arsasının imar planı askıda!

Altur Turizm'in Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, 1542 ada, 35 parsele ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

FETÖ, Varan Turizm'in 4 oteline el koydu!

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Sentem İnşaat Otomotiv Turizm Nakliyat Hafriyat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentem İnşaat Otomotiv Turizm Nakliyat Hafriyat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kemal Çorbacı tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Yenibosna'da kuruldu.

varan turizm yenibosna Haberi

varan turizm yenibosna

65 yıl boyunca karayolu ulaşımında hizmet veren ve şubat ayında şirketi Ulusoy’a devrederek sektörden çekilen Varan, otelcilik alanında atağa geçti. Ankara’daki terminal merkezini otele çeviren Varan, Yenibosna’daki terminale de 5 yıldızlı otel yapmaya hazırlanıyor. Mövenpick’in Varan Turizm işbirliği ile hayata geçirdiği Ankara Mövenpick Oteli’nin tanıtım toplantısında konuşan Varan Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal, ulaştırma sektöründen çekilmelerinin ardından yatırımlarını turizme yönlendirdiklerini kaydetti.


Yatırım miktarı 50 milyon dolar


Gümüşsuyu’ndaki 7 katlı eski binalarını 15 milyon dolarlık yatırımla 15 odalı butik otele dönüştürdüklerini dile getiren Pekuysal, otelin işletmesi için büyük gruplarla görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, otelin 1 ay sonra hizmete gireceğini söyledi. Ankara Söğütözü’ndeki terminal binasını 50 milyon dolar maliyetle 160 odalı otele çevirdiklerini ve işletmesi için ünlü otel zinciri Mövenpick’le el sıkıştıklarını...