05 / 05 / 2024

Varlıbaş Holding turizm yatırımları

Varlıbaş Holding turizm yatırımları

Varlıbaş Ailesi'nin gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadığını açıklayan Ekonomist Dergisi Emlak Editörü Sibel Atik'in Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş söyleşisi;

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği bugünkü 31303 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Özbay tarafından kuruldu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Bursalılar turizm imar düzenlemesi bekliyor!

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7. meslek komitesi adına Muhammet Ali Varlı Orhangazi’de turizm konulu sunum düzenledi. Varlı, ''Bursa Büyükşehir Belediyesinden “turizm imar ” düzenlemesi bekliyoruz'' diye konuştu.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bşataş tarafından kuruldu. 

Varlıbaş Holding turizm yatırımları Haberi

Varlıbaş Holding turizm yatırımları

Varlıbaş Ailesi, gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadı. Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş, bu yıl turizm ve perakende sektörlerine yatırım planladıklarnı açıkladı. Perakende sektörüne bir spor merkezi zinciriyle eylül ayında giriş yapacaklarını kaydeden Varbbaş, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki 100 odalı otel projesiyle turizme de gireceklerini söylüyor.


Gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik şirketi Varyap ile iş hayatında 40 yılı geride bırakan Varlıbaş Ailesi, portföyüne yeni sektörler ekleyecek. Varyap Meridian, Pendik Plaza, Metropol İstanbul gibi önemli projeleri tamamlayan grup, turizm ve perakende sektörlerine girmeye hazırlanıyor.


2005 yılından bu yana şirketin CEO’luğunu sürdüren Erdinç Varlı-baş, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik sektöründeki deneyimlerini yeni alanlara da taşıyacaklarına işaret ederek, tek bir iş alanında olmayıp riski dağıtmak istediklerini söylüyor. Varlıbaş Holding bünyesine bir spor merkezi markası...