28 / 04 / 2024

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...



Rahmi Faruk Eczacıbaşı, Türk iş insanıdır. 1954 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eczacıbaşı Ailesi'nin bir üyesi olarak, Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biridir.

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Faruk Eczacıbaşı, Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra işletme alanında lisans ve yüksek lisans eğitimi için Technical University of Berlin'e gitmiştir. 1980 yılında yüksek lisansını tamamlayarak Türkiye'ye dönmüş ve Eczacıbaşı Holding'in Planlama Bölümü'nde çalışmaya başlamıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde American Hospital Supply Co. şirketinde deneyim kazandıktan sonra Eczacıbaşı Topluluğu'nda çeşitli görevler üstlenmiştir. 1984 yılında Padeko İlaç ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmış ve Eczacıbaşı İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Plan ve Projeler Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Faruk Eczacıbaşı, 1980 yılında Eczacıbaşı Holding'e katılmıştır. Şu anda Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda Eczacıbaşı SK'nın da başkanıdır.

İşte diğer ayrıntılar...


Geri Dön