03 / 05 / 2024

Varna İstanbul direkt uçuşları

Varna İstanbul direkt uçuşları

Bulgaristan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Branimir Botev, Türk Hava Yolları'nın (THY) 30 Haziran'dan itibaren İstanbul-Varna seferlerine başlayacağını bildirdi. Branimir Botev dış hatlara da açılacaklarını ifade etti.

İnşaat, 200'den fazla sektörü direkt etkiliyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa yaptığı açıklamada, inşaatın 200'den fazla sektörü direkt etkilediğini ve 2 milyondan fazla kişinin bu sektörde istihdam edildiğini söyledi.

Ankara'dan İstanbul'a direkt YHT geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ayaş Tüneli üzerinden Ankara'dan İstanbul'a direkt bir hat yapılacağını söyledi.

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Umut Murat Ergün, Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü oldu!

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kuruldu. “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat ERGÜN atandı.

Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye’de Finans ve İdari İşler Direktörlüğü görevine Ayşegül Rona atandı. Ayşegül Rona, farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip.

Varna İstanbul direkt uçuşları Haberi

Varna İstanbul direkt uçuşları

Bulgaristan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Branimir Botev, Türk Hava Yolları'nın (THY) 30 Haziran'dan itibaren İstanbul-Varna seferlerine başlayacağını bildirdi.Turizm sektöründen sorumlu Bakan Yardımcısı Branimir Botev, istanbul-Varna seferinin THY tarafından organize ve finanse edildiğini kaydederek, Bulgaristan'ın ise sadece havaalanı hizmeti sağlayacağını söyledi


Branimir Botev, THY'nin uçuşları ile Varna'nın İstanbul üzerinden dış hatlara açılacağını ifade ederek, "Filibe'deki havaalanının potansiyeli üzerinde de ciddi düşünmemiz gerekiyor"...