03 / 05 / 2024

Varna-İstanbul seferleri

Varna-İstanbul seferleri

Bulgaristan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Branimir Botev, Türk Hava Yolları'nın (THY) 30 Haziran'dan itibaren İstanbul-Varna seferlerine başlayacağını bildirdi. Branimir Botev dış hatlara da açılacaklarını ifade etti.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

1982 yılında Silivri-Sirkeci arasına vapur seferleri konacakmış!

1982 yılında İstanbul Valiliği, E-5 üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için Silivri ile Sirkeci arasında vapur seferleri konmasını istemiş. Yazın gurbetçilerin güvenli seyahat etmeleri için de yeni tedbirler alınmış.

İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatlarının internet sitesinde, "Şiddetli lodos nedeni ile tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

Pendik Arifiye tren seferleri Pazartesi başlıyor!

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

İDO seferleri yine iptal!

Şiddetli lodos ve dün gece başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı!

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı. İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle Şehir Hatları'nın yapılamayan seferleri normale döndü

İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren seferleri bugün başlıyor!

Konya- İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle seferlerine başlayacak..

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

Konya - İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Otobüsle 10-11 saat, konvansiyonel trenlerle 13 saat olan Konya - İstanbul arası, hattın açılmasıyla 4 saat 15 dakikaya düşecek.

Varna-İstanbul seferleri Haberi

Varna-İstanbul seferleri

Bulgaristan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Branimir Botev, Türk Hava Yolları'nın (THY) 30 Haziran'dan itibaren İstanbul-Varna seferlerine başlayacağını bildirdi.Turizm sektöründen sorumlu Bakan Yardımcısı Branimir Botev, istanbul-Varna seferinin THY tarafından organize ve finanse edildiğini kaydederek, Bulgaristan'ın ise sadece havaalanı hizmeti sağlayacağını söyledi


Branimir Botev, THY'nin uçuşları ile Varna'nın İstanbul üzerinden dış hatlara açılacağını ifade ederek, "Filibe'deki havaalanının potansiyeli üzerinde de ciddi düşünmemiz gerekiyor"...