04 / 05 / 2024

Varsak imarı

Varsak imarı

Kepez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda, imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerini kapsayan imar plan revizyonu, oy birliğiyle kabul edildi.

Varsak'ta modern şehirleşme başlıyor!

Kepez Belediyesi, Varsak'ın doğusundaki 6 mahallede imar çapı ve inşaat ruhsatı düzenlenmesi işlemlerinin durmasına neden olan ve 30 yıla yakın süren plan uyuşmazlığını, yeni imar planı revizyonuyla çözüyor.

Antalya Varsak'a imar müjdesi!

Varsak Mahallesi'nin imar planı, Kepez Belediye Meclisi'nin aralık ayı toplantısında görüşülerek kabul edildi.

Kepez Varsak'ta 400 hektarlık alanın imar sorunu çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, Varsak bölgesinde tarım alanında kaldığı için imar haklarının kullanılamadığı 400 hektarlık alanının, imar problemini çözmek için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Varsak'ın imar sorunu çözülecek!

Yıllardır hizmete aç bırakılmış Varsak’a yapılacak hizmet yağmuruyla Antalya’nın tercih semti haline geleceğini sözünü veren Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 3- 4 yılda bunu başaracaklarını müjdeledi

Kepez imar revizyonları onaylandı!

KEPEZ'de 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı.

Antalya Varsak'ta imar devrimi!

Zeytinlik Mahallesi’nde halk buluşmalarında, Varsak’a yapılan ve yapılacak yatırımları bir bir sıralayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yeni Türkiye, yeni Kepez yeni Varsak” vurgusuna dikkat çekti.

Varsak'ta imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Hakan Tütüncü, “Varsak’ta emsal eşitsizliğinden kaynaklı çarpıklığı ortadan kaldırdık. " dedi.

Kepez Belediyesi Varsak'ta imar sorununu çözdü!

Kepez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda, imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerini kapsayan imar plan revizyonu, oy birliğiyle kabul edildi.

Kepez Varsak'ta imar revizyonu yapıldı!

Kepez Meclisi’nde Varsak bölgesinin 10 yıldan fazla süredir bekleyen imar planı revizyonu yapıldı. Başkan Tütüncü, “Bu Varsak için devrim niteliğinde bir imar kararıdır” dedi.

Antalya Varsak'taki imar sorunu çözüldü, konut yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Varsak’ta tarım alanı vasfındaki bölgenin imar sorununu çözdüklerini açıkladı

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Haydarpaşa'da ticaret imar izni iptal edildi!

Haydarpaşa Garı Liman Dönüşüm Projesi için TCDD arsalarına verdiği ticaret imar izni iptal edildi...

Varsak imarı Haberi

Varsak imarı

Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerini kapsayan imar plan revizyonu, oy birliğiyle kabul edildi. Devrim niteliğindeki kararla, 1 / 1000'lik ile 1/5 binlik planlardaki uyumsuzluk ortadan kaldırıldı. 


'ÇARPIK YAPILAŞMAYA SON' 

Varsak'ta yapılaşamayan onlarca edanın imarının önünün açıldığı kararla, tevhit ile 5 bin metrekarenin üzeri yapılaşmaya yüzde 5,10 bin metrekarelik alan üzerine yüzde 10 emsal gösterildi. Kepez Belediye Başkam Hakan Tütüncü, "Varsak'ta emsal eşitsizliğinden kaynaklı çarpıklığı ortadan kaldırdık, adaleti sağladık. 2002 yılından buyana 1/1000'lik ile 1/5 binlik planlarda uyumsuzluk vardı. Artık tüm bu sorunlar çözüldü. Bazı bölgelerde kat artışı da sağladık. Burada farklı bir yapılaşma ortaya çıkartılacak" diye konuştu. Meclis toplantısına katılan Varsaklılar, Başkan Tütüncü'ye teşekkürlerim iletti. 


Hürriyet...