13 / 05 / 2024

Varsak yolları

Varsak yolları

Antalya Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor. Kepez Belediyesi, Altıayak Mahallesi'nde 93 dönümlük alana kurulacak olan Varsak Sanayi Sitesi'nin yapımı tamamlanan 1. kısmındaki sokaklarda asfalt çalışması başlattı.

Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor!

Antalya Varsak Sanayi'nin yolları asfaltlanıyor. Kepez Belediyesi, Altıayak Mahallesi'nde 93 dönümlük alana kurulacak olan Varsak Sanayi Sitesi'nin yapımı tamamlanan 1. kısmındaki sokaklarda asfalt çalışması başlattı.

Türk Hava Yolları Samsun tanıtım turu düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir'in konumu yeni yollar ve hızlı trenle güçlenecek!

Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan il ulaştırma açısından stratejik bir konumda bulunuyor. İzmit Körfezi’nin köprüyle geçişi, yeni yollar ve hızlı trenin Balıkesir’in bu konumunu daha da güçlendirmesi bekleniyor...

FSM Köprüsü'nde kedi yolları imal edilecek!

FSM Köprüsü'nde bugünden itibaren Ocak sonuna kadar sürecek olan onarım çalışması başladı. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları" yapılacak.Açıklamada, sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği bildirildi.

Seydikemer'de yollar açılıyor!

MUĞLA'NIN Seydikemer Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Gerişburnu Mahallesi Könteş Mevkisi'nde bazı imar yollarını ulaşıma açtı. Muğla Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanıma açıldı.

Bakan açıkladı: İstanbul'a yeni proje; yeraltı yolları!

Ulaştırma Bakanı Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini söyledi, "Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak” diyerek ilk ipucunu verdi.

Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı 42 milyona yaklaştı!

Bu yılın ilk dokuz ayında yolcu yüzdesini 14.3 artıran Türk Hava Yolları (THY), 42 milyon yolcu sayısına yaklaşıyor. THY'nin yolcu doluluk oranı ise yüzde 79.7 olarak gerçekleşti

Türk Hava Yolları Diyarbakır seferlerini iptal etti!

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır 'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Türk Hava Yolları (THY) bu kente yaptığı iki seferini iptal etti.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

Aydın Efeler'in yolları yenileniyor!

Efeler'in yollarına kış öncesi yenileme çalışmaları başladı. Aydın'ın Efeler Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçede bozuk olan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında düzenlemelere başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Karayolunda ekonomik alternatif: Beton yollar!

Gelişmiş ülkelerde 100 yıllık geçmişe sahip beton yollar ile Türkiye 10 yıl önce tanıştı. Hazır betonda söz sahibi olan ülkemizde beton yolların uzunluğu 20 kilometreyi bile bulmuyor...

Varsak yolları Haberi

Varsak yolları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de sanayi sitesini ziyaret ederek. asfalt çalışmalarım yerinde niceledi. Tütüncü, inceleme sırasında Varsak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Halil Oya'dan sitenin yapımında gelinen son durumla ilgili bilgi aldı. 


OCAK AYINDA SICAK ASFALT DÖKÜLECEK 


Tütüncü, sitenin yapıldığı arazinin imar ve mülkiyetle ilgili problemlerini çözerek Varsak'a kalıcı bir eser kazandırılmasını sağladıklarının altını çizdi. Tütüncü, bölgeye ekonomik hareketlilik getirecek olan sanayi sitesinin yollarını yapma sözü verdiklerini anımsatarak, şunları söyledi: "Yolları genişlettik. Yağmur suyu drenajını ve parke kaldırımını yaptık. 


Şimdi de asfaltını döküyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sıcak asfaltın alt yapı hazırlığını tamamladı. 

Hava şartların müsait olması halinde sitenin 40 dükkanın yer aldığı 1. kısmındaki sokakların sıcak asfaltını, 2015'in Ocak ayında yapmayı hedefliyoruz. Yine sitenin çevresindeki 60 metrelik yolun da asfaltını dökeceğiz. 


Asfalt...