20 / 05 / 2024

varşova stadı yapımı

varşova stadı yapımı

Varşova Stadı'nda cuma günü açılış maçı yapılacak fakat stadı yapan firmalara ödeme yapılmadığı için firmalar stadın girişini kapatacaklarını söylediler

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Adana Stadının yapım süreci meclis gündeminde!

Adana Stadının yapım süreci mecliste konu oldu. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Stadı ile ilgili soru önergesi hazırladı..

İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı. İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı....

Hindistan'da dünyanın en büyük stadı yapılıyor!

Hindistan'da dünyanın en büyük stadının inşaatı başladı. Gujarat'ta yapımına başlanan ve 7 milyar Hint rupisine mal olacak stadyumun kapasitesi 110 bin.

AB'den Varşova'ya metro desteği!

Avrupa Birliği (AB), Polonya'nın başkenti Varşova'nın metro sistemi genişletme projesine 432 milyon avro yatırım gerçekleştirecek.

Arnavutköy’de yeni şehir stadı yapılacak!

2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bitirilerek hizmete açılan Arnavutköy Bolluca Stadı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı önemli mesajlar verdi. Baltacı Arnavutköy’de şehir stadı yapılacağını açıkladı.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Konya'nın konut yapımına ihtiyacı var!

Son yıllarda konut yapımının hızlandığını vurgulayan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, aldığı göçle birlikte Konya'nın çok hızlı büyüyen bir şehir haline geldiğini söyledi.

Balıkesir İlkay Gündoğan Stadı'nın yapımına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan stadın yapımına başlandı. İsmi İlkay Gündoğan olacak stadın 500 kişilik olacağı belirtildi.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Diyarbakır'da yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var!

Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde yatırıma uygun olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'da şu anda yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var ama mevcut otellerde bile turizm potansiyeli yok. " dedi.

varşova stadı yapımı Haberi

varşova stadı yapımı

EURO 2012 öncesi Varşova Stadı krizi yaşanmaya başlandı. 58 bin 500 kişilik stat, 375 milyon Euro'ya mal olurken Varşova'da açılış maçının da oynanacağı stadın inşaatını yapan 40 firmanın alacaklarını tahsil edemedikleri için bugünden itibaren stada giriş yolunu kapatacakları söylendi. Firmalar yetkililerden yazılı garanti isterken, bunun sağlanmaması durumunda stada kimseyi sokmayacaklarını açıkladılar. Firma yetkilileri "Turnuva başlamadan garantiyi alamazsak paramızı da alamayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştular. Statta cuma günü turnuvanın açılış maçı olan Polonya-Yunanistan karşılaşması da dahil 5 maç (bir çeyrek ve bir de yarı final)...