18 / 05 / 2024

Varyap Bodrum nerede

Varyap Bodrum nerede

Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Venezia Bodrum nerede?

Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Varyap Yalıkavak Residences, Hyatt Centric ile anlaştı!

Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta 120 milyon Euro’ya hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Varyap Yalıkavak'ta fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesinin lansmanını, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yaptı.

Varyap Yalıkavak Bodrum lansman!

Mimari tasarımı Emre Arolat tarafından yapılan Bodrum Varyap Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Yalıkavak Bodrum lansman...

Varyap Elements Yalıkavak fiyat!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan Varyap Elements Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Elements Yalıkavak fiyat listesi...

Varyap Bodrum nerede Haberi

Varyap Bodrum nerede


Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi. 

Varyap, son olarak Bodrum'da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor. İlhamını modem mimarinin en güzel örneklerini veren Kaliforniya malikanelerinden alan Varyap Elements Yalıkavak, el değmemiş doğası, lüks yaşamı, sınırsız hizmet anlayışı ve her köşesinde kendini gösteren moda duygusuyla sakinlerine ayncalıklı bir yaşam sunuyor. Ülkemizin en önemli mimarlarından Ağahan ödüllü Emre Arolat tarafından tasarlanan proje şimdiden uluslararası ödüllerin de sahibi oldu. 2012 Cityscape Dubai Ödülleri'nde "Residential Project Avvard - Future" (Geleceğin Rezidans Projesi) kategorisinde büyük ödüle layık görülen Varyap Elements Yalıkavak içerisinde yer alan farklı büyüklüklerdeki 24 malikane birbirini görmeyecek...