28 / 04 / 2024

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?



Bodrum'da Helis Yapı tarafından 20 bin metrekarelik alanda minimum 175 metrekare asa alan üzerinde inşa edilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor.

20 tripleks 80 dubleks toplam 100 adet villanın bulunduğu projelerde 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

HELİS SERİNA BODRUM NEREDE?

Özel havuzu, zeytin ağaçları, geniş bahçesi ve Tuzla Kuş Cenneti manzarası ile her yeni günü ayrı bir keyifle yaşamanız için tasarlanan Helis Serina Bodrum, sağladığı hizmetlerle ve özel ayrıcalıklarla otel konforunda bir villa deneyimi sağlıyor. 

"Boğaziçi, Flamingo Site Arkası, Yazlık Siteler Sk, 48200 Milas/Muğla" adresinde yükselen proje 5 dakika Sahil, 5 dakika Tuzla Kuş Cenneti, 10 dakika Bodrum - Güvercinlik, 15 dakika Milas Bodrum Havaalanı, 25 dakika Bodrum Yarımadası, Yürüyerek 10 dakika Çarşı mesafesinde konumlanıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

HELİS SERİNA BODRUM PROJESİNDE TOPLAM KAÇ ADET VİLLA VAR?

Her biri minimum 175 metrekare arsa üzerinde konumlanan villalar 80 dubleks ve 20 tripleks olmak üzere toplam 100 bağımsız üniteden oluşuyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri seçenekleriyle satışa çıkarılan villalar geniş bahçe alanlarıyla dikkat çekiyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

HELİS SERİNA BODRUM SOSYAL ALANLAR VAR MI?

Helis Serina konut projesi pek çok aktivite seçeneği sağlıyor. Konuklar, plajda güneşlenebiliyor, yürüyüş yapabiliyor ve dalış gibi su sporları yapabiliyor. Öte yandan bahçede barbekü yaparak ya da kitap okuyarak huzurlu bir tatil geçirebiliyor.

Sosyal tesisler bakımından geniş seçenekler sağlayan projede futbol, voleybol ve basketbol alanları bulunuyor. Tüm bağımsız bölümlerde en yüksek verimde WiFi erişimi olan proje, iletişim çağına uygun, yüksek teknoloji ağ altyapısıyla rahat bir yaşam alanı sunuyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

HELİS SERİNA BODRUM FİYATI BELLİ OLDU MU?

175 metrekarelik 3+1 villa seçeneği ve 262 metrekarelik 4+1 Villa seçeneği ile satışa çıkan projede fiyatlar 16 milyon 500 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü La Marin evleri satışta! Yeni proje

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!


Geri Dön