27 / 04 / 2024

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Firma: Helis Yapı

Proje: Helis Serina Bodrum

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



Helis Yapı tarafından 20 bin metrekare alan üzerinde minumum 175 metrekare asa alan üzerinde yer alan Helis Serina villa projesi satışa çıktı.

20 tripleks 80 dubleks toplam 100 adet villanın yer aldığı projelerde 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Geniş bahçesi, özel havuzu, zeytin ağaçları ve Tuzla Kuş Cenneti manzarasıyla her yeni günü ayrı bir keyifle yaşamanız için tasarlanan Helis Serina Bodrum, sağladığı hizmetlerle ve özel ayrıcalıklarla otel konforunda bir villa deneyimi sunuyor. Göl manzarasını evinize taşıyan özel mimarisi ve teknolojik altyapısıyla huzur ve konfor bir arada bulunuyor.

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

HELİS SERİNA BODRUM PROJESİNDE KAÇ VİLLA VAR?

Her biri minimum 175 metrekare arsa üzerinde yer alan villalar 80 dubleks ve 20 tripleks olmak üzere toplam 100 bağımsız üniteden oluşuyor. 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle satışa çıkarılan villalar geniş bahçe alanlarıyla keyifli bir yaşam için özel olarak tasarlandı. 

HELİS SERİNA BODRUM SOSYAL ALANLAR

Sosyal tesisler bakımından geniş seçenekler sunan projede basketbol, futbol ve voleybol alanları bulunuyor. Tüm bağımsız bölümlerde en yüksek verimde WiFi erişimi bulunan proje, iletişim çağına uygun, yüksek teknoloji ağ altyapısıyla rahat bir yaşam alanı sağlıyor.

Helis Serina, konuklarına birçok aktivite seçeneği sunuyor. Konuklar, yürüyüş yapabilir, plajda güneşlenebiliyor ve dalış gibi su sporları yapabiliyor. Ayrıca, bahçede barbekü yapabilir ya da kitap okuyarak huzurlu bir tatil geçirebiliyor.

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

HELİS SERİNA BODRUM FİYATI NE KADAR?

175 metrekarelik 3+1 villa seçeneği ve 262 metrekarelik 4+1 Villa seçeneği sağlayan projede fiyatlar 16 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

HELİS SERİNA BODRUM NEREDE?

"Boğaziçi, Flamingo Site Arkası, Yazlık Siteler Sk, 48200 Milas/Muğla" adresinde konumlanan proje 5 dk. Sahil, 5 dk. Tuzla Kuş Cenneti, 10 dk. Bodrum - Güvercinlik, 15 dk. Milas Bodrum Havaalanı, 25 dk. Bodrum Yarımadası, Yürüyerek 10 dk. Çarşı mesafesinde yer alıyor.

İLETİŞİM BİLGİSİ:

Eskiçeşme, Gala İş Merkezi, Neyzen Tevfik Cd. No:182, 48470 Bodrum/MUĞLA

[email protected]

444 89 13

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Oryataş, İstanbul'a 186 odalı yeni otel inşa edecek!

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!


projeye sor



Geri Dön