04 / 05 / 2024

Varyap cannes projeleri

Varyap cannes projeleri

Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak...

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla yüzde 15 indirim!

Varyap, hali hazırdaki projeleri için kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları' adı altında şirket, peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Cannes'da projelerini tanıttı!

Cannes’te düzenlenen Uluslararası 26’ncı MIPIM Fuarı’na İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) hazırladığı 96 metrekarelik dev İstanbul maketi damga vurdu. Fuara çıkarma yapan Türk yatırımcılar, geliştirdikleri projeleri tanıtma imkanı buldu.

Beyoğlu Cannes'da dünya vitrinine çıktı!

Beyoğlu’nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcının, 10 milyar TL değerindeki projeleri ile Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu InvestorsGroup (BIG), uluslararası arenadaki ilk adımını Cannes’da attı...

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş açıkladı.Varyap, Türkiye’de hayata geçirdiği 8 bin birimin ardından taahhüt projeleri geliştirmek için yurtdışına açılıyor.

MIPIM Fuarı 10 Mart'ta Cannes'da başlayacak!

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Fuarda hem şehirler hem de gayrimenkul projeleri tanıtılacak.

Varyap malikaneleriyle ‘Cannes’ yolcusu!

Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak...

Varyap 4 noktadan dünyaya açılacak!

Varyap'ın CEO'su Erdinç Varlıbaş, dünyada 4 nokta belirledi. Varlıbaş, "Dünya çapında bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller'de projeler geliştireceğiz" diye konuştu...

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, son olarak Bodrum’da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor...

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Varyap Meridian projesinin ardından İstanbul Pendik'teki Varyap Plaza'nın da inşaatını tamamlayan şirket projedeki ofis ve dükkanları 30 Haziran'da teslim etmeye başlıyor.

Varyap Plaza'da 258 bin TL'den başlıyor! 60 ay sıfır faiz!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Son 24 ofis ve dükkan için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Varyap cannes projeleri Haberi

Varyap cannes projeleri


Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak.



Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, popüler gayrimenkul alanlarında özel projeler üretmeye başlayacaklarını, bunun ilk ayağını da Bodrum’da başlattıklarını vurguladı. Önümüzdeki üç yıl içinde Cannes, Miami, Seyşeller, Punta del Este gibi alanların bir ya da ikisinde arazi alarak veya ortak olarak projeler üreteceklerini kaydeden Varlıbaş, Elements konseptinin yer alacağı bölgelerle birlikte “kalıcı bir Türk markası yaratmak” hedefinde olduklarını vurguladı.

Referanslı misafir...

15 bin metrekarelik bir inşaat alanları olduğunu, 50 milyon dolarlık yatırım öngördüklerini belirten Varlıbaş, “Projeden 100 milyon dolarlık bir hasılat beklentimiz var. Sadece Türkiye’den değil, Rusya, Azerbaycan ve ABD’den müşteri hedefliyoruz” dedi.

Varyap Elements Yalıkavak’ta üst...