28 / 04 / 2024

Varyap 4 noktadan dünyaya açılacak!

Varyap 4 noktadan dünyaya açılacak!

Varyap'ın CEO'su Erdinç Varlıbaş, dünyada 4 nokta belirledi. Varlıbaş, "Dünya çapında bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller'de projeler geliştireceğiz" diye konuştu...



Bodrum yatırımının ardından küresel projelere hazırlanan Varyap'ın CEO'su Erdinç Varlıbaş, dünyada 4 nokta belirledi. Varlıbaş, "Dünya çapında bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller'de projeler geliştireceğiz" diye konuştu.



Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Şirket, Bodrum'dan sonra yurtdışında da dünyaca ünlü tatil destinasyonlarında projeler üretmeyi planlıyor. 2012 Cityscape Dubai'de "Residential Project Award - Future" (Geleceğin Rezidans Projesi) kategorisinde büyük ödüle layık görülen Varyap Elements Yalıkavak içerisinde yer alan farklı büyüklüklerdeki 24 malikane birbirini görmeyecek şekilde konumlandırıldı. Malikaneler 460 ila 900 metrekare arasında 5 farklı tipten oluşurken fiyatlar ise 1.5 ila 3.5 milyon euro arasında değişiyor. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, "Uluslararası exclusive gayrimenkul projeleri arasında yer alacak kalıcı bir marka hedefiyle yola çıktık. Bodrum'dan sonra Latin Amerika, Akdeniz, Hint Okyanusu ve Uzakdoğu'da belirlediğimiz 4 destinasyonla ilerlemeyi planlıyoruz. Hedeflerimiz arasında Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller var" diye konuştu. Varlıbaş, dünyada yaygın olan, Türkiye'de ilk defa Varyap tarafından uygulanacak olan referanslı misafir uygulamasıyla, ev sahibi olmak isteyen müşterilerin sitedeki en az 2 kişinin onayını alması gerekeceğini belirtti. 


PROJEYE ÖZEL TROPİK PLAJ 


Varyap Elements Yalıkavak'ta yer alacak profesyonel concierge ve housekeeping hizmeti yıl boyunca kesintisiz olarak sunulacak. Yalıkavak'taki Tilkicik Koyu'na hakim bir tepede yer alan Varyap Elements'te evlere 2 dakika mesafede özel bir tropik plajı olacak. Dünyaca ünlü yat markalarıyla yapılan işbirliğiyle iskelede bekleyecek yatlar yalnızca site sakinlere hizmet edecek. 



Sabah 



Geri Dön