11 / 05 / 2024

varyap dünyaya açılıyor

varyap dünyaya açılıyor

Varyap'ın CEO'su Erdinç Varlıbaş, dünyada 4 nokta belirledi. Varlıbaş, "Dünya çapında bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller'de projeler geliştireceğiz" diye konuştu...

Ticari kredilerde musluklar açılıyor! Yeni adım için düğmeye basıldı!

Ticari kredilerde musluklar açılıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce ticari kredileri kısıtlamak için aldığı önlemleri gevşetmek amacıyla bir adım daha attı.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Tapuda resmen yeni dönem başlıyor! Tapu sahipleri hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Tapuda resmen yeni dönem başlıyor... Tapu sahipleri hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın... İşte son dakika detayları...

Togg dünyaya açılıyor! Tarih açıklandı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına giriyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'ya güçlü bir giriş yapmayı amaçlıyor. İşte tüm detaylar...

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Bosna Alaca Cami bugün açılıyor!

Bosna iç savaşında Sırp askerler tarafından büyük tahribata uğrayan Bosna Alaca Cami'si bugün açılıyor. Savaş sırasında temellerine kadar yıkılan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle yeniden ibadete kazandırıldı.

varyap dünyaya açılıyor Haberi

varyap dünyaya açılıyor

Bodrum yatırımının ardından küresel projelere hazırlanan Varyap'ın CEO'su Erdinç Varlıbaş, dünyada 4 nokta belirledi. Varlıbaş, "Dünya çapında bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller'de projeler geliştireceğiz" diye konuştu.



Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Şirket, Bodrum'dan sonra yurtdışında da dünyaca ünlü tatil destinasyonlarında projeler üretmeyi planlıyor. 2012 Cityscape Dubai'de "Residential Project Award - Future" (Geleceğin Rezidans Projesi) kategorisinde büyük ödüle layık görülen Varyap Elements Yalıkavak içerisinde yer alan farklı büyüklüklerdeki 24 malikane birbirini görmeyecek şekilde konumlandırıldı. Malikaneler 460 ila 900 metrekare arasında 5 farklı tipten oluşurken fiyatlar ise 1.5 ila 3.5 milyon euro arasında değişiyor. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, "Uluslararası exclusive gayrimenkul projeleri arasında yer alacak...