29 / 04 / 2024

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.




 

Gelibolu ve Eceabat arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 25 dakikaya düşürecek devlet yolunun açılışı yarın yapılıyor.  Müjdeyi Adıyaman’da incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu verdi.

İsmailoğlu, depremin vurduğu illerden Adıyaman’daki incelemelerinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni devlet yolunun açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacağını belirten Bakan Karaismailoğlu,"Gelibolu-Eceabat Yolu arasında seyahat süresi 45 dakikadan 25 dakikaya düşecek. Yolun, 'bölünmüş yol' standardına çıkarılmasıyla birlikte seyahat süresi 20 dakika kısalacak" dedi.

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde konteyner kentlerin bitirilmesinin ardından hayatın normal akışına daha hızlı dönmeye başlayacağını, bu bölgelerin kültürel özelliklerini taşıyan yapıları ve sosyal donatılarıyla, yeşil alanlar eklenerek vatandaşlara layık şehirler inşa edileceğini söyledi.


Geri Dön