19 / 05 / 2024

Varyap Gayrimenkul

Varyap Gayrimenkul

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Varyap Gayrimenkul'ün Finans Merkezi'ndeki arsasını 93 milyon 220 bin 338,98 TL + KDV bedel karşılığı satın almaya karar verdiğini açıkladı

Emlak Konut GYO Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Varyap Meridian projesi 2 adet bağımsız bölüm ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Varyap Meridian projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Varyap Meridian projesinde yer alan 2 bağımsız bölüm için 2018 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamda Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Varyap Meridian projesinde kısmi kesin kabul yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölge Varyap Meridian projesiyle ilgili kısmi kesin kabulün yapıldığını KAP'a bildirdi.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası büyük ilgi görüyor!

Gayrimenkulün her dönemde yatırım değeri taşıyan kıymetli bir enstrüman olduğunu vurgulayan Varyap CEO'su Erdinç Varlı baş, doların değerlendiği bir ortamda dövizle rekabet edebilecek bir yatırım enstrümanı olarak gayrimenkulün öne çıktığını söyledi.

Varyap Yatırım Ayları'nda yüzde 25 indirimle!

Gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atan Varyap, Mart ve Nisan aylarını “Varyap Yatırım Ayları” olarak tanımlayarak, son dönemde dövizde oluşan hareketliliğe alternatif bir yatırım aracı oluşturdu.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirimle!

Gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atan Varyap, Varyap Yatırım Ayları ile ofis ve de dükkan sahibi olmak isteyen herkese peşin ödemelerde görülmemiş imkanlar sağlıyor.

Varyap Gayrimenkul Haberi

Varyap Gayrimenkul
İŞ GYO TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 

"Yönetim Kurulumuzun 13 Temmuz 2012 tarihinde yapılan toplantısında; İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, F22D23D4C pafta, 3322 ada, 1 parsel numaralı tamamı Varyap Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye ait olan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde yer alan 9.590,36 m2 yüzölçümlü taşınmazın proje geliştirmek üzere 93.220.338,98-TL + KDV bedel karşılığı satın alınmasına ve alım bedelinin taşınmazın mülkiyetinin tapuda devrinin yapılmasıyla eş zamanlı olarak ödenmesine oy birliği ile karar verilmiştir."

Arsanın ekpertiz raporunu görmek için tıklayın!

İstanbul Finans Merkezinde Proje Arsası Alımı

Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Arsa

Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul İli, Ümraniye...