10 / 05 / 2024

Varyap Plaza yüzde yüz akıllı yatırım buna denir

Varyap Plaza yüzde yüz akıllı yatırım buna denir

İstanbul Anadolu Yakası Pendik' te hayata geçirilen Varyap Plaza Varyap Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Son 50 ofis 100 haftada sıfır faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor...

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinatla! Teslimler 2 ay sonra!

Asoy Plaza Topkapı'da yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor. Cevizlibağ metrobüs durağına 3 dakikalık mesafede yer alan projenin teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Varyap'ın 30 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3.8880!

Varyap tarafından ihraç edilen TRFVRYP51718 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki bononun, 01 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan üçüncü kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,8880 olarak belirlendi

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Plaza Pendik’te Nisan sonuna kadar yüzde 25 indirim!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te hemen teslim, yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik projesinde düzenlenen kampanya ile yüzde 25 indirim sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesi kapsamındaki kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza yüzde yüz akıllı yatırım buna denir Haberi

Varyap Plaza yüzde yüz akıllı yatırım buna denir

Varyap Plaza Pendik hazır. Geç olmadan yerinizi alın, hemen kazanmaya başlayın. Pendik Varyap Plaza'da toplam 62 adet ticari ünite ve 216 adet ofis yer alıyor.


Varyap Plaza projesi Varyap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlanıyor. Projede yer alan son 50 ofis sıfır faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor. 



Pendik Varyap Plaza projesinde 2 kat otopark 2 kat alışveriş merkezi ve 5 kat ofis ve dükkan bulunuyor.  Varyap projede her tür ofis ve iş yeri ihtiyacına cevap veren 55 metrekareden 325 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 278 iş yeri yer alıyor.



Varyap Plaza Pendik konum olarak; Pendik, Tuzla Tersaneleri, Gebze-Harem E - 5 Karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Haydarpaşa-Tuzla Trenyolu gibi ulaşım olanaklarının merkezinde bulunuyor. 



Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com

Belemir...