24 / 07 / 2024

vatandaş rezidans tercih ediyor

vatandaş rezidans tercih ediyor

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması, Türkiye'de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi.

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Neden çelik evler tercih edilmelidir?

Çelik, bilindiği gibi pek çok alanda tercih edilmektedir. Tercih edilen sektörlerden birisi de inşaat sektörü. Çelik evlere olan talepler son zamanlarda giderek yükseliyor. Vatandaşlar tarafından araştırılan ve merak edilen çelik ev fiyatları ne kadar?

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Peş peşe açıklanan kampanyalara bir yenisi eklendi! BİM’den 500 ürün için vatandaşı bayram ettirecek açıklama geldi!

Türkiye’de en fazla tercih edilen zincir marketlerden BİM de indirim kampanyası furyasına dahil oldu. Şirketin ocak ayı için duyurduğu açıklama ise vatandaşı bayram ettirecek. BİM, bu kampanya ile bakın vatandaşı nasıl sevindirecek…

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Antalya'da en çok konut alan ülke vatandaşları belli oldu

Türkiye'de gayrimenkul almak isteyen yabancılar İstanbul'dan sonra en fazla Antalya'yı tercih ediyor. Yapılan araştırmalar neticesinde Antalya'dan en çok konut satın alan ülke vatandaşları belli oldu.

Rusya-Ukrayna savaşı gayrimenkulde tercih edilen ülkeleri değiştirecek!

Uygulanan yaptırımlar sebebiyle yurt dışında gayrimenkul satın almak isteyen Rusların sayısının yükselirken, Rus vatandaşların gayrimenkul alımlarında yeni pazarları tercih etmek zorunda olacağına dikkat çekildi.

Yabancılar izole projeleri tercih ediyor! 

Koronavirüs salgını ile beraber konut trendi tümüyle değişti. Öyle ki Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancı vatandaşlar da izole projeleri tercih ediyor.

Portekiz Gayrimenkul Yatırım Fonuyla Avrupa vatandaşlığının önü açıldı!

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle ilk akla gelen ve en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Peki gayrimenkul yatırımı alarak Avrupa vatandaşlığı alınabilir mi? İşte detaylar...

İzmir depreminden sonra o evler tercih edilmiyor!

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında birçok vatandaş evlerinin depreme dayanaklığını sorguluyor. Öyle ki yeni ev satın alacak veya kiralayacak olan vatandaşlar da altında iş yeri olan evleri tercih etmiyor.

Daha güvenli yapıları tercih etmeliyiz!

Deprem gerçeğini anlatan gazeteci Hasan Basri Yalçın, "Biz vatandaşlara düşen en önemli görev ise bir şekilde daha güvenli binaları tercih etmek ve bu konuda daha bilinçli hareket etmek olsa gerek" diyor...

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

vatandaş rezidans tercih ediyor Haberi

vatandaş rezidans tercih ediyor

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması, Türkiye'de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi.  İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir ve Antalya'da rezidans projelerine ilginin her geçen gün arttığını belirten şirketin Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol "Geride bıraktığımız 5-10 yılda konut almak isteyenler otel konforunu talep ederek şehir merkezine yakın rezidansları tercih ediyor. Taleplere dayanarak kişilerin tercihlerinin balkonlu rezidans projelerinden yana olduğunu söyleyebiliriz" diye...