03 / 05 / 2024

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aktaş, Fuat Ferhat Yurttaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Ervanur Özçelik tarafından kuruldu.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  21 bin TL sermaye bedeli ile Esra Atiker Çelik, Şevket Mert Yüksel, Yağmur Soylu tarafından kuruldu.

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Murat Çelik kuruldu.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Haberi

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aktaş, Fuat Ferhat Yurttaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat yapımı , mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayri menkulun yapımı alımı,satımı, yurt içi ve yurt dışı  taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2-Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demir yolları vb altyapı inşaatları, tersaneler,hava alanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşa etmek, inşasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik...