05 / 05 / 2024

vedaşın özelleştirilmesi

vedaşın özelleştirilmesi

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Vangölü EDAŞ'ın Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerine hizmet verdiğini kaydederek, şirket olarak daha iyi kalitede hizmet verebilmek için her türlü yatırımı yapacaklarını ifade etti...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Şekerde büyük alarm karaborsaya düştü Kriz kapıda

Türkiye’de mazottan, gübreye girdi maliyetlerinin tavan yapması nedeniyle çiftçi büyük bir darbe yerken, pancardaki düşük hasat ve şeker fabrikalarının özelleştirilmesi nedeniyle şeker fiyatları da adeta patladı. Şekerin karaborsaya düştüğü belirtildi.

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

vedaşın özelleştirilmesi Haberi

vedaşın özelleştirilmesi


Özelleştirme ihalesinde Türkerler Holding tarafından satın alınan Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ'nin devir teslimi Van'da düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. İmza törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de elektrik dağıtım hizmetinin özelleştirilmediği hiçbir bölgenin kalmadığını dile getirerek, yaklaşık 13 milyar dolarlık bir geliri hazineye aktararak bunu gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 'Biz şu anda Türkerler'e hiçbir kamu malını satmış değiliz. Bu bir varlık satışı, mülkiyet devri değildir. Biz, bu kamu hizmetinin özel sektör eliyle yapılmasının önünü açıyoruz.' diyen Yıldız, Dicle ve Van bölgesinin kayıp kaçaklarını bir yere bıraktığımızda, Türkiye'nin diğer 19 bölgede AB üyesi ülkelerden daha düşük bir kayıp kaçakla çalıştığına...