30 / 04 / 2024

vedat arslan yabancıya konut satışı açıklaması

vedat arslan yabancıya konut satışı açıklaması

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılara yapılan konut satışlarında bu sene rekor kırılacağı öngörülüyor.

Yabancıya konut satışı Haziran'da rekor kırdı! En çok konut hangi ülke vatandaşlarına satıldı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde yabancılara konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? İşte ayrıntılar ve Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan'ın konuyla ilgili o yazısı...

Yabancıya konut satışları 2022'de katlanacak!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Aralık 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Yaşanan fiyat artışlarına değinen Vedat Arslan, yabancı satışının bu sene katlanacağını belirtti.

Markalı konut projelerinin yüzde 9’u yabancıya satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mart 2019 sonuçları açıklandı. Endekse göre, satışların yüzde 39’unun bitmiş, yüzde 61’inin bitmemiş konut projelerinden yapıldığı Mart ayında markalı konut projelerinde satışların yüzde 9’u yabancıya yapıldı

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Semineri 10 Nisan'da!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi Ve Vatandaşlık Alma Süreci Eğitim Semineri 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Yabancıya satış artıyor, konut pazarlama yöntemleri değişiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş; son yıllarda hızlı artış gösteren yabancıya konut satışı ile birlikte konut pazarlama yöntemlerinin nasıl değişeceğini değerlendirdi..

Yabancıya 50 bin konut satışı hedefi!

13'üncü Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'nde konuşan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, ''2019 yılında yabancıya 50 bin konut satabiliriz'' diye konuştu.

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi Şubat rakamları görüldü!

Yabancıların 2019 yılının ikinci ayında satın aldığı 3 bin 321 adet konut, yabancıya satışta tarihin en iyi şubat rakamı olarak kayıtlara geçti...

Yabancıya konut satışı Şubat ayında rekor kırdı!

Yabancıya konut satışları Şubat ayında yeni bir rekor kırdı. Boğaz'da yalı isteyen de Esenyurt'ta küçük daire isteyen de bulunuyor.

Fikirtepe’de gündem yabancıya konut satışı!

Onlarca kentsel dönüşüm projesinin başladığı Fikirtepe'de gündem yabancıya konut satışı. Bölgedeki lüks konut ve ofislerin başta Körfez ülkeleri olmak üzere yabancılara satılması için çalışmalar başlatıldı.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

4 Mart'tan itibaren yabancıya konut satışında rapor gerekecek!

Yabancıya yapılan konut satışlarına yeni düzenlemeler geliyor.  4 Mart'tan itibaren yabancı ülke vatandaşlarına yapılan gayrimenkul satış işlemlerinde rapor gerekli olacak. 

Tamer Özyurt: Yabancıya konut satışında bu yıl 50 bini geçeriz!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Özyurt, "Yabancıya satışta bu yıl 50 bini geçeriz" dedi...

Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor!

Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Bahadır, "Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor" dedi...

vedat arslan yabancıya konut satışı açıklaması Haberi

vedat arslan yabancıya konut satışı açıklaması

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılarla beraber bu sene yabancılara konut satışı rakamlarında rekora imza atılması öngörülüyor. AREMAS Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Başkanı Vedat Arslan, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Vedat Arslan, konuyla ilgili açıklamasında “Bu yıl tahmini 70 bin konut satışı ve 10 milyar dolarlık satış geliriyle rekor kırmayı bekliyoruz” diye konuştu.

Peki Türkiye'de yabancıya yapılan konut satışları artacak mı? Yabancıya konut satışında 2022 beklentisi nedir? İşte ayrıntılar...

ANTALYA'DAN ALIM BAŞLADI

Arslan savaş sebebiyle Batı’nın yaptırımlara maruz bıraktığı Rus vatandaşların hem de çatışmalardan kaçan Ukrayna vatandaşlarının konut tercihiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, “Para transferi sorununu çözebilen varlıklı aileler Antalya ve Alanya’ya yatırım yapıyor. Buralarda mülk satın almayı tercih ediyor” ifadelerini kullandı.

“Ruslar...