05 / 05 / 2024

Vedat Meral kimdir

Vedat Meral kimdir

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Meral Özderici kimdir? Özderici GYO’da ne iş yapıyor?

Meral Özderici, Özderici GYO’nun kurucusu mu? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Meral Özderici’nin biyografisi...

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Vedat Özden kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Meral Oltulu kimdir?

Atatürk Üniversitesi'nde Yapı Malzemeleri kürsüsünde Yrd. Doç.Dr. olarak görevine devam eden İnşaat Mühendisi Meral Oltulu kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti!

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Vedat Kabullar kimdir?

Mimar Vedat Kabullar kimdir? Vedat Kabullar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Kabullar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Vedat Kabullar....

Meral Saraç Çavga kimdir?

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saraç Çavga kimdir? Meral Saraç Çavga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Meral Saraç Çavga'nın biyografisi..

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Vedat Çiftçi, ne zamandan beri Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Vedat Meral kimdir Haberi

Vedat Meral kimdir

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. 



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...