05 / 05 / 2024

Vedat Meral taziye

Vedat Meral taziye

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Mardin'in 500 mahallesine taziye evi inşa edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yılları arasında bölgedeki 500 kırsal mahalleye taziye evi inşa edilecek.

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Batıkent Taziye Evi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi'nin Batıkent'te hayata geçirdiği taziye evinin inşaatı son sürat devam ediyor. Taziye evinin yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Vedat Meral taziye Haberi

Vedat Meral taziye

Ulaştırma Bakanlığı, Emekli DHL İnşaatı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Vedat Meral vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. 



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...