28 / 04 / 2024

Vedat Mirmahmutoğulları kimdir

Vedat Mirmahmutoğulları kimdir

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan " Hudutsuz Ürün-Köy Projesi "yle, dünyayla rekabet edebilen ürünler yetiştirileceğini söyledi.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Vedat Özden kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Mitec Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!   

Mitec Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Mirmahmutoğulları tarafından kuruldu.

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Vedat Kabullar kimdir?

Mimar Vedat Kabullar kimdir? Vedat Kabullar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Kabullar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Vedat Kabullar....

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükbakkalköy, Novada Ataşehir AVM'de kuruldu.

Vedat Mirmahmutoğulları Hudutsuz Ürün-Köy Projesi hakkında bilgi verdi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan " Hudutsuz Ürün-Köy Projesi "yle, dünyayla rekabet edebilen ürünler yetiştirileceğini söyledi.

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Vedat Mirmahmutoğulları kimdir Haberi

Vedat Mirmahmutoğulları kimdir


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan "Hudutsuz Ürün-Köy Projesi"yle, dünyayla rekabet edebilen ürünler yetiştirileceğini söyledi.


 Mirmahmutoğulları, proje kapsamından pilot bölge seçilen Aşağı Yıldızlı köyünde ekim yapılan alanlarda incelemelerde bulundu.


 "Hudutsuz Ürün-Köy Projesi" hakkında bilgi veren Mirmahmutoğulları, Sivas'ın çok geniş tarım alanlarına sahip olması dolayısıyla pilot il seçildiğini bildirdi.


 Mirmahmutoğulları, projeyle mevcut tarımsal üretim sahalarında tarımsal alanlar arası tarla sınırlarından ve parçalılıktan oluşan üretim ve verim kayıplarının önüne geçilmesinin, köylerin üretim bakımından tek bir kurumsal yapıya dönüştürülmesinin amaçlandığını belirtti.


Miras kanunu nedeniyle tarım arazilerinin parçalandığını, ölçek büyüklüğünü yitirdiğini ve geçimlik ihtiyacı karşılamayacak düzeye gelerek terk edildiğini belirten Mirmahmutoğulları, "Arazi bölündüğünde bu arazinin tarımda kullanılması karlı bir faaliyet olmuyor. Çiftçi zarar ediyor, zarar ettiği için de...