07 / 05 / 2024

Vedat Tural kimdir

Vedat Tural kimdir

Akfen GYO’nun 30 Eylül 2014 itibariyle net dönem karı 21,6 milyon TL oldu. Şirketin konsolide kira gelirleri ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon TL olarak gerçekleşti.

Vedat Tural kimdir?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Vedat Tural kimdir? Vedat Tural ne zamandan beri Akfen GYO bünyesinde? İşte Vedat Tural'ın iş ve eğitim hayatına dair merak ettikleriniz...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canseri Tural, Serhat Berk Tural ve Vedat Tural ortaklığında kuruldu.

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Vedat Özden kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri Vedat Özden kimdir? Peki Vedat Özden daha önce hangi görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Vedat Kabullar kimdir?

Mimar Vedat Kabullar kimdir? Vedat Kabullar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Kabullar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Vedat Kabullar....

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Vedat Çiftçi, ne zamandan beri Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Vedat Tural kimdir Haberi

Vedat Tural kimdir

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) dokuz aylık finansal sonuçları açıklandı. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle Akfen GYO’nun net dönem karı 21,6 milyon TL oldu. Şirketin, konsolide kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Konsolide FAVÖK bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 28,8 milyon TL olurken; FAVÖK marjı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 artarak yüzde 76 seviyesinde gerçekleşti. Akfen GYO'nun 30 Eylül 2014 itibarıyla Net Aktif Değeri, 2013 yılsonuna göre yüzde 1 artarak 995,5 milyon TL oldu.

Akfen GYO’nun dokuz aylık finansal sonuçlarını değerlendiren Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, “Türkiye’de faaliyet gösteren otellerimizin ortalama doluluk oranı 30 Eylül 2014 itibarıyla yüzde 69; Rusya’da faaliyet gösteren...